Haberler

Sancaktepe'de Zincirleme Kaza

Sancaktepe’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı.

Sancaktepe'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Bir minibüsün de karıştığı kazada araç içinde sıkışan kamyonet sürücüsü, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi İmam Rabbani Caddesi TEM Otoyolu yanyolda meydana geldi. İddiaya göre, da 34 BBJ 29 plakalı kamyonetin sürücüsü Metin Ekşi, Sultanbeyli istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet, karşı yönden gelen Orhan Porsuklu'nun kullandığı 34 LU 0926 plakalı kamyonla çarpıştı. Bu sırada arkadan gelen 34 LB 6611 plakalı minibüs de Metin Ekşi'nin kullandığı kamyonete çarptı. Kazada sürücü Metin Ekşi araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Kapıyı kesen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Bu sırada olay yerine gelen Metin Ekşi'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Kafasından yaralandığı öğrenilen kamyonet sürücüsü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle her iki şerit trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından kapalı kalan yol trafiğe açıldı.

Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Orhan Porsuklu, "Yoluma girdi, geldi vurdu" dedi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli Metin Ekşi Sancaktepe Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title