Haberler

Sancaktepe'de Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Sancaktepe, Demokrasi Caddesi üzerinde dün saat 22.00'da toplanan bir grup eylemci, caddeye barikatlar kurup ateşe verdi.

Müdahale sonrası dağılan göstericiler, seyir halindeki bir çöp kamyonuna molotof kokteyli atarak ateşe verdi.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA

Sancaktepe, Demokrasi Caddesi üzerinde dün saat 22.00'da toplanan bir grup eylemci, caddeye barikatlar kurup ateşe verdi. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, grubu megafonla uyardıktan sonra tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulundu. Eylemciler de polislere molotof kokteyli ve taş atarak karşılık verdi.

ÇÖP KAMYONUNU ATEŞE VERDİLER

Müdahale sonrası dağılan göstericiler, Sultangazi Caddesi üzerinde seyir halindeki Çekmeköy Belediyesi'ne ait bir çöp kamyonuna da, molotof kokteyli atarak ateşe verdi. Şoför ve temizlik görevlileri yanmaktan son anda kurtulurken, grup daha sonra aynı cadde üzerindeki bir hipermarketin camlarını kırarak ara sokaklara dağıldı. Yanan çöp kamyonu, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü. Polisin Demokrasi ve Sultangazi Caddelerindeki bekleyişi devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe Sultangazi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title