Haberler

Sancaklı Çeşmebaşı Halkı Cem Çöllü'ye Teşekkür Etti

Güncelleme:

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, merkeze bağlı Sancaklı Çeşmebaşı Köyü'nü ziyaret etti.

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, merkeze bağlı Sancaklı Çeşmebaşı Köyü'nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Süleyman Yılmaz ve köylüler tarafından karşılanan Çöllü, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda köyün birçok ihtiyacının tamamlandığını hatırlatarak köy camisinin de en kısa zamanda ışıklandırılacağını söyledi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmetlerini ilçe, belde ve köylere yaymaya devam eden Manisa Belediyesi bu çerçevede Sancaklı Çeşmebaşı Köyü'nün de eksikliklerini tamamladı. Yapılan hizmetleri incelemek ve eksiklikleri yerinde görmek amacıyla İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Baştuğ ile birlikte Sancaklı Çeşmebaşı'nı ziyaret eden Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Köy Muhtarı Süleyman Yılmaz ve köylüler ile görüştü. Çöllü, daha önce gelen talep doğrultusunda köy yolunun asfaltlandığını hatırlatarak, "Bununla birlikte köyümüze bin 300 metrekare taş kaplama yapıldı. Aynı zamanda 2 bin 500 metrekare de parke taş desteğinde bulunduk. Oturma bankları ile birlikte 25 adet çöp konteynerını de köyümüze teslim ettik" diye konuştu. Çöllü, köyün cami ışıklandırmasının da en kısa zamanda yapılacağının sözünü verdi.

Hizmetler Köy Halkını Memnun Etti

Sancaklı Çeşmebaşı Köyü Muhtarı Süleyman Yılmaz ise Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü'nün köylerine yaptığı ziyaretten mutluluk duyduklarını belirterek, Manisa Belediyesi'nin köylerine yaptığı hizmetlerin ise köy halkını memnun ettiğini söyledi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün köylerine verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü'nün de hizmetleri sürekli takip ederek taleplerini karşıladığını ifade eden Yılmaz, "İnanıyoruz ki bu hizmetler önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Unutulan köyümüzün Manisa Belediyesi tarafından hatırlanması bizleri sevindiriyor. Yapılan hizmetlerle birlikte köyümüz modern bir görünüme kavuştu" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title