Haberler

Sanayicilerin Kahvaltı Buluşmaları Sürüyor

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi sınırları içinde faaliyet gösteren firmaları kaynaştırmak ve birbirlerini tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 'ÇOSB Kahvaltı Buluşmaları'na bu kez tekstil sektörü temsilcileri katıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi sınırları içinde faaliyet gösteren firmaları kaynaştırmak ve birbirlerini tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 'ÇOSB Kahvaltı Buluşmaları'na bu kez tekstil sektörü temsilcileri katıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Çerkezköy OSB Bölge Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen 'ÇOSB Kahvaltı Buluşmaları', iki buluşmayla devam etti. Sektördeki firmaları kaynaştırmak ve birbirlerini tanımaları amacıyla düzenlenen 'ÇOSB Kahvaltı Buluşmaları'nda tekstil sektörü temsilcileri bir araya geldi.

Kahvaltıya ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Dinarsu İmalat ve Ticaret Türk A.Ş.'den Ahmet Murat Ercan, Flokser Tekstil San. Tic. A.Ş.'den Dursun Haloğlu, Şafak Tül San. ve Tic. A.Ş.'den Murat Sağlam, Turnalar Tekstil Boya Apre San. Tic. Ltd. Şti.'den Mehmet Baş, Uğurteks Tekstil Ürünleri Tic. ve San. A.Ş.'den Adnan Eroğlu, Ottoman Halı San. Tic. A.Ş.'den Şenol Çolak, Fil Man Made Teknik Tekstil San. Tic. A.Ş.'den Hakan Kınık, Elpa Elastiki İplikler San. ve İhracat A.Ş.'den Adnan Yıldız katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Tekstil sektörü temsilcilerinin katıldığı ikinci 'ÇOSB Kahvaltı Buluşmaları'na ise ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, ATT Tekstil San. ve Tic. A.Ş.'den Kerim Arslan, Boyteks Boya San. ve Tic. Ltd. Şti.'den Gürol Çaylan, Emre Tekstil Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.'den Mehmet Ali Oysal, Gökçağ Kumaşçılık San. ve Tic. A.Ş.'den Bülent Öztürk, Gülçek Tekstil Boya Apre Örme İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.'den Bayram Arslan, Modern Halı San. ve Tic. A.Ş.'den Güngör Ayaksız, Mussan İplik San. ve Tic. A.Ş.'den Zafer Aydın, Şevikler Tekstil İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti.'den Sami Şevik katıldı.

Her iki toplantıda da ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title