Haberler

Sanayi Sitesinden Başkan Kadir Kara'ya Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

Osmaniye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, 5 yıllık hizmet süresi içerisinde Osmaniye Sanayi Sitesine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Kadir Kara'ya teşekkür plaketi verdi.

Sanayi Sitesi içerisinde esnaflar adına hizmet veren tüm temsilciler adına verilen plaketi Osmaniye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hüseyin Yavuz, Başkan Kadir Kara'ya taktim etti. Yavuz, "Bu 5 yıllık süre içerisinde sanayi sitemizin tamamına yaptığı hizmetlerden dolayı yönetim kurulumuzun aldığı karar ile bu plaketi Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara adına hazırladık. Sanayi sitemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz" diyerek plaketi taktim etti.

Bu anlamlı hediyeden dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden Başkan Kadir Kara, burada bulunan sanayi sitesi başkanlarımın şahsında tüm sanayi esnaflarına teşekkür etti. Kara, "5 yıl görev yaptık. Önümüzde bir yerel seçimler yaşanacak. Bu yerel seçimlerin sonuçları inşallah Yüce Allah'ın taktiri ile Osmaniye'miz için hayırlı olur. Nasip kısmet kime ise Cenab-ı Allah ona nasip etmesini temenni ediyoruz. Ama 5 yıllık görev süremiz sonunda bugün geldiğimiz sanayi sitemizin siz değerli başkanlarından sanayi esnafları adına plaket almak bizim için onur verici bir olaydır. Bana bu onuru yaşattığınız için Allah sizlerden razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." Şeklinde duygularını ifade etti.

Plaket taktim töreninde sanayi sitesi esnaflarının temsilcileri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Yavuz ve yönetimi, Ek Sanayi Sitesi Başkanı Nedim Arslan, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Fuat Kara, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bayral hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Yavuz Kadir Kara Fuat Kara Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title