Haberler

Sanayi Mahallesi Sokak İftarında Birlik Mesajı

Kağıthane Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açtı.

Kağıthane Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açtı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, sokak iftarlarının birliği ve paylaşmayı pekiştirdiğini söyledi.

Kağıthane Belediyesi'nin her gün bir mahallede düzenlediği sokak iftarı devam ediyor. Sanayi Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde binlerce kişi, dualarla oruçlarını açtı. Yaşar Doğu İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonda her yaştan binlerce semt sakini beraber iftar sofrasında bulunmanın mutluluğunu yaşadı.

Örnek bir komşuluk havası sergileyen Sanayi Mahallesi sakinlerinin iftar buluşmasına ev sahipliği yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Mevlüt Öztekin, Şaban Demirel, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtar ve çok sayıda mahalleli katıldı.

İftara gelerek güzel bir ortam oluşturan mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Kılıç, 500 bin kişinin yaşadığı Kağıthane'de çok önemli işler başardıklarını belirterek, "Burada komşularımızla dayanışma ve yardımlaşma içinde olduğumuz bir ayın içerisindeyiz. Sokak iftarları birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu bizlere yaşatıyor. İnanıyorum ki bugün olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde bir şeyler yaparsak Kağıthane'miz daha da gelişir, daha da büyür. Ben hepinize çok teşekkür ederim. Bugün bize okul bahçesini tahsis eden müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

İftardan hemen sonra çocuklara yönelik Hasbahçe'de düzenlenen eğlence programları son sürat devam ediyor. Animatör, Hacıvat-Karagöz, Meddah, palyaço ve illizyon gösterilerinin yer aldığı programda çocuklar hem eğleniyor hem de Ramazan ayının coşkusunu doya doya yaşıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Yaşar Doğu Kağıthane Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title