Haberler

Sanayi Esnafının Cemil Şeboy'dan İsteği

Buca Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy’a tam destek veren esnaf, “Biz arabaları tamir ediyoruz sen de Buca’yı tamir et” isteğinde bulundu.

Buca Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy'a tam destek veren esnaf, "Biz arabaları tamir ediyoruz sen de Buca'yı tamir et" isteğinde bulundu.

Ak Parti Buca belediye başkan adayı Cemil Şeboy, Buca sanayi sitesi esnafıyla buluştu. AK Parti ilçe başkanı Neşet Aslan ile Sanayi Sitesi Başkanı İsmail Hemşin'in de katıldığı ziyarette, Cemil Şeboy'u yeniden başkan görmek istediklerini belirten esnaflar, son 5 yılda Buca'da hiçbir hizmet görmediklerini söylediler. Esnafın bu isteğine, "Kaldığımız yerden devam edeceğiz" sözleriyle karşılık veren Şeboy, "Belediye hizmetleri bıraktığımız yerde kalmış, hatta kalsa iyi her yer batmış işimiz kolay değil ama hep berber başaracağız" dedi.

Hizmet verdikleri ekmek teknelerinde hizmet alamadıklarını vurgulayan yaklaşık 700 esnaf, Sanayi Sitesi'nin her yağmurda sular altında kaldığını söyledi. Yanlış asfaltlama yüzünden yolun yukarıda, dükkanların ise daha aşağıda kaldığını belirten sanayi esnafı, 15 yıl boyunca Buca'da belediye başkanlığı görevini yürüten Cemil Şeboy'dan sonra ilçenin geriye gittiğini belirterek "Buca seni bekliyor" sözleriyle Başkan adayı Şeboy'a desteklerini ifade ettiler.

Sanayi sitesi esnafının en büyük dileklerinde biri ise Buca spor'u yeniden Süper lig'de görmek. Belediye başkanlığı döneminde Buca spor'a stat kazandıran ve takımı Süper lig'e çıkaran Cemil Şeboy'a bu isteğini dile getiren esnaf, yeniden şampiyonluk türküleri söylemek için yerel seçimleri sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler. Esnafın bu dileğine gönülden katıldığını söyleyen Başkan adayı Cemil Şeboy, "Bizim büyük emeklerle Süper lig'e çıkardığımız Buca spor'a küme düşürdüler. Klübü yönetenler ile belediyeyi yönetenler aynı kişiler, göreve başlar başlamaz Buca spor'u belediye spor yapacağız. Yani tüm imkanlarımızı Bucaspor'un başarısı için kullanacağız" dedi.

Ak Parti Buca belediye başkan adayı Cemil Şeboy, adaylığı kabul etmesindeki en büyük etkenin Binali Yıldırım'ın İzmir'den aday gösterilmesi olduğunu söyledi. Cumhuriyet kurulduğundan bu yana İzmir'e ilk defa bu kadar güçlü ve donanımlı bir ismin aday gösterildiğini ifade eden Şeboy, "Binali Yıldırım İzmir için çok büyük bir şans umarım İzmirliler bu şansın farkına varır ve büyük projelerin kaptanı Yıldırım'ı göreve getirir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Şeboy Bucaspor Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title