Haberler

Sanatçıların Katılımıyla Çekiliş Yapılacak

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sanatçıların katılımı ile hediye çekilişi yapacak.

Malatya Park tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4 yılını ziyaretçilerine verdiği 44 hediye ile taçlandırdı. 1 Aralık 2013/19 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen çekiliş kampanyası sona erdi. Her 75 TL tutarındaki alışveriş karşılığında bir çekiliş numarası verilerek gerçekleştirilen çekiliş kampanyası büyük ilgi gördü. Çevre illerden katılımlarında olduğu kampanya 19 Ocak'ta sona erdi.

26 Ocak 2014 tarihinde, Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda Nadide Sultan ve Özkan Özcan'ın katılımıyla gerçekleşecek çekilişle hediyeler sahiplerini bulacak.

Kleopatra imajı ve sözü ve müziği kendisine ait bir parçayla yakınlarda single çıkaran Nadide Sultan sevenleriyle Malatya Park'ta buluşacak.

Son zamanlarda ağızlardan düşmeyen 'Hayatı Tesbih Yapmışım' parçasıyla Ankaralı Türkücü Özkan Özcan da ziyaretçilerimizle buluşacak.

2 Fiat Panda, 1 Ev ve 44 hediye ile gerçekleşen kampanyanın sona ermesiyle Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 4. yıl kutlamaları da sona eriyor.

26 Ocak'ta saat 16: 00'da Vatan Şaşmaz'ın sunumuyla gerçekleşecek olan programımıza tüm ziyaretçilerimiz davetlidir" denildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nadide Sultan Vatan Şaşmaz Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title