Haberler

Sanatçı Volkan Konak Bodrum'da Konser Verdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Konserden görüntüler- Seyirci detayları- Volkan Konak'ın konuşması Sanatçı Volkan Konak, Bodrum'da konser verdi- Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren ünlü sanatçı, seslendirdiği şarkılarla izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı Sanatçı Volkan Konak, Bodrum'da konser verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Konserden görüntüler- Seyirci detayları- Volkan Konak'ın konuşması Sanatçı Volkan Konak, Bodrum'da konser verdi- Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren ünlü sanatçı, seslendirdiği şarkılarla izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı Sanatçı Volkan Konak, Bodrum'da konser verdi.Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Konak, eski ve yeni şarkılarıyla Bodrum'daki sevenleriyle bir araya geldi. Konser, orkestra üyelerinden bazılarının seyircilerin arasından sahneye çıkmasıyla başladı. Daha sonra sanatçı Volkan Konak, sahneye sevilen şarkılarından, "Aydost" isimli şarkıyla çıktı. Konak, yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede, sevilen şarkılarını seslendirdi.Şarkı aralarında izleyicileriyle sohbet eden Konak, "Bugün gülen yüzlerle yolculuk yapacağız. Buraya sizi mutlu etmek için geldim. Bu akşam güvendesiniz. Güzel bir gece yaşayacağız" dedi.Bodrum Antik Tiyatro hakkında çıkan bazı haberlere de değinen Konak, "Haberleri basından izledim. Bizimkiler direklere birşeyler çakmışlar. Tarihe o kadar yüklenmek olmaz tabi, sütunlara o kadar yüklenilmez. Gazeteler de o kadar yazmış. İyi olmuş. Eleştirileri kabul ediyorum. Tarihi dokuya hiç dokunmadık" dedi.Konak'ı sinema oyuncusu Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur'un da aralarında olduğu, yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Volkan Konak Bodrum Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title