Haberler

Sanatçı Savaş Dinçel Ölümden Kıl Payı Döndü

Ünlü Oyuncu Savaş Dinçel Ölümden Döndü. Bir Yıl Önce Aort Damarında Genişleme Tanısı Konulan ve Hastalık Seyri Takip Edilen Dinçel, Dün Yakın Arkadaşı Müjdat Gezen'le Otururken "Göğsümde Bir Ağrı Var" Dedikten Birkaç Dakika Sonra Yere Yuvarlandı.

Ünlü oyuncu Savaş Dinçel ölümden döndü. Bir yıl önce aort damarında genişleme tanısı konulan ve hastalık seyri takip edilen Dinçel, dün yakın arkadaşı Müjdat Gezen’le otururken "Göğsümde bir ağrı var" dedikten birkaç dakika sonra yere yuvarlandı.

Gezen tarafından hastaneye kaldırılan 65 yaşındaki Dinçel’in bilgisayarlı tomografisinde, damardaki ani bir büyüme ile birlikte anevrizmanın (damardaki hava balonunun) yırtılma belirtileri saptandı. Ünlü oyuncuya, Memorial Hastanesi Girişimsel Radyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Firuzan Numan, Memorial Hastanesi Kalp Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez ve ekibi tarafından gerçekleştirilen bir operasyonla üç adet endostent (stentin bir büyükboyu) takıldı. Üç saat süren operasyonun ardından yoğun bakıma alınan Dinçel’in bugün normal odaya çıkartılması bekleniyor. Beş gün boyunca müşahede altında tutulacak olan Dinçel’in başrol oynadığı "Sessiz Gemiler" adlı dizinin çekimlerine başlayabilmesi için 20 günlük bir dinlenme dönemi geçirmesi gerektiği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title