Haberler

Sanatçı Naşide Göktürk, Vefat Etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kanser tedavisi gören sanatçı Naşide Göktürk'ün (51) cenazesinin Bitez Mahallesi'nde defnedileceği bildirildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kanser tedavisi gören sanatçı Naşide Göktürk'ün (51) cenazesinin Bitez Mahallesi'nde defnedileceği bildirildi.

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Göktürk'ün cenazesi yakınları tarafından hayatını kaybettiği Acıbadem Bodrum Hastanesinden alınarak, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi Morguna götürüldü. Göktürk'ün cenazesinin yarın ikindi namazının ardından Bitez Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Göktürk'ün vefat haberinin ardından sevenleri, yakınları ve sanatçı dostları hastaneye geldi.

Göktürk'ün yakınlarına başsağlığı dileyen sanatçı Niran Ünsal, kıymetli bir dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Sektördeki 'dostum' diyebileceğim tek insandı. Yüreği, gönlü çok geniş bir insandı. Çok üzgünüm. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Güzel bir günde gitti. Çok acı çekiyordu. Kurtuldu. Bu süreç 15 aydır devam eden zorlu bir süreçti. Ben kurtulduğunu düşünüyorum ama tabii ki keşke Naşide'yi 100 sene daha yaşatabilseydik. Hepimiz bu yolun yolcusuyuz. Nefes alan herkes bir gün ölümü tadacak." dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Göktürk Bodrum Muğla Bitez Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title