Haberler

Kızı, Atilla Özdemiroğlu'nun Yoğun Bakıma Alındığı İddiasını Yalanladı

Güncelleme:

Aralık ayının ilk günlerinde hastaneye kaldırılan Özdemiroğlu'nun tekrar yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Kızı Yağmur'dan "Babam gayet iyi" açıklaması geldi.

Dün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden, sanatçı Attila Özdemiroğlu'nun tekrar yoğun bakıma alındığı ve acil kan ihtiyacı olduğu iddiası yayılmaya başladı.

Özdemiroğlu için acilen AB RH+ kana ihtiyaç olduğu duyurusu yapıldı. Bir anda yayılan haberin ardından sanatçının kızı Yağmur Özdemiroğlu, Twitter sayfası üzerinden bir açıklama yaptı: "Yoğun bakımda filan değil babam gayet iyi şu an kemoterapiden 12 gün sonra normal olarak trombosit gerekebiliyor onu bulduk, verdik. İlginize teşekkürler ama çok ciddi bir durum olsa ben Twitter adresimi kullanırım ve kan gerekiyorsa da isterim, hiç endişeniz olmasın.:))"

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 71 yaşındaki usta sanatçı, Çağlayan'daki Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altındaydı.

BİR ÇOK ESERDE İMZASI VAR

Besteci ve aranjör olarak çeşitli eserlere imza atan Attila Özdemiroğlu, kariyeri boyunca Ajda Pekkan, Nilüfer, Kayahan, Sezen Aksu, Onno Tunç, Uzay Heparı gibi önemli isimlerle çalıştı.

Film müzikleri de yapan sanatçının 7 Altın Portakal ödülü bulunuyor. Eurovision Şarkı Yarışması için de besteler yapan Özdemiroğlu'nun imza attığı eserler arasında "Delisin" ve "Petrol" de var.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Attila Özdemiroğlu Atilla Özdemiroğlu Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Ahmet keçeciMobil-IOS:

Allah şifasını versin sevdiklerine bağışlasın

11
2
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Resim deki adnan senses degil mi

0
3
yanıtYanıtla
Canadiyen.mobilWeb@haberler.com:

Buyuk. Usta. Cok. Gecmis. Olsun. Dualarimiz. Seninle. Bir. An. Once. Sagliginiza. Kavusursunuz.

1
0
yanıtYanıtla
IBRAHIM:

sanatçıların ellerınde olsa bu saltanatlarını 1000 yıl sürdürecekler çok şükür ölüm var

0
1
yanıtYanıtla
:

rabbim şifa versin

1
0
yanıtYanıtla
Meltem GEGİN:

UMARIM BU HABER de sevgili HALŞT AKÇATEPE''nin sağlık durumu gibi yalan yanlış değildir zira tekrar böyle değerli İNSANLARIN ARAMIZDAN AYRILMALARI DAYANILIR ACI DEĞİL. ŞAYET HABER doğru ise rabbim çok acil şifalar verip tekrar aramıza döndürsün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title