Haberler

Sanatçı Akif Yener, MÜSİAD'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

"Bu Kalp Seninle Sakaryaspor" adlı 50. Yıl Marşı albümünü, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç'e takdim etti.


"Onun Adı Efsane Sakarya" ve "Ne Ask Ne Hayat" şarkılarının bestekârı olan Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, Sakaryaspor'un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazdığı söz ve müziği kendisine ait olan "Bu Kalp Seninle Sakaryaspor" adlı 50. Yıl Marşı albümü tanıtım ve destek ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi'ni ziyaret eden Sakaryalı sanatçı ve bestekâr Akif Yener, Şube Başkanı Ahmet Genç ile görüşerek, albümünü takdim etti. Yener, Genç'e daha önce de "Onun Adı Efsane Sakarya" ve "Ne Ask Ne Hayat" adlı albümlerini de hediye etmişti.

Genç: "Müzik ve sanat evrenseldir"

MÜSİAD olarak ekonomi ve iş dünyası dışında sanat ve sanatçıya önem ve değer veren bir kurum olduğunu dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Genç, kendisinin de Sanat ve Halk Müziği hayranı olduğunu ve yolculuğunda devamlı bu tarz ağırlıkta müzikleri dinlediğini söyledi. Daha önce folklorda Trabzon ve Kırşehir Yöresi Halk oyunlarını da oynadığını dile getiren Başkan Ahmet Genç, "Müzik ve sanat evrenseldir" dedi. Seviyeli ve ahlaklı sanatçıların her zaman korunması gerektiğinin altını çizen Genç; "Bu değerler kolay yetişmiyor. Bu vesileyle Sakarya'da birçok albüm çıkarmış ve yaptığı sanatıyla Sakarya kültürüne büyük katkı veren Akif Yener'i, Sakaryaspor'un kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlamış olduğu "Bu Kalp Seninle Sakaryaspor" adlı 50. Yıl Marşı albümünü de tebrik ediyoruz. Bizde MÜSİAD olarak her zaman Akif Yener gibi kardeşimizin yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakaryaspor Ahmet Genç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title