Haberler

Sanata İlk Adımlarını Zeytinburnu'nda Attılar

Güncelleme:

Mezuniyet şöleninde danstan müziğe, sergiden tiyatroya yeteneklerini sergileyen kursiyerler sertifikalarını Belediye Başkanı Murat Aydın'dan aldı.


Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Sanat Kursları sona erdi.

Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları Mezuniyet Şöleni 23 Mayıs Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sahne sanatları kursiyerlerinin konser, halk oyunları ve şiir dinletisi ile başlayan mezuniyet şöleni, 2014-2015 kültür sanat kurslarını başarıyla tamamlayan görsel sanatlar kursiyerlerinin karma sergisi ile devam etti. Şölen sonunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, mezun olan kursiyerlere M.E.B onaylı sertifikalarını takdim etti.

ZEYTİNBURNU'NDA BURAYA GELMEYEN YOKTUR

Ebru, hüsn-i hat, fotoğraf, yağlıboya, karakalem, minyatürden oluşan karma sergiyi gezen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "2009 yılında Zeytinburnu Kültür Sanat faaliyetlerine başladı. 2014-15 sezonun finalindeyiz. 20 branşta Zeytinburnu'nun insanları geliyorlar ve kültür sanatla ilgili buradaki kurslarımıza katılıyorlar. Ve onların yaptıkları eserlerini bugün burada sergiliyoruz" dedi. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde kurslardan, kültür sanat etkinliklerine sekiz aylık sezon boyunca birçok faaliyet gerçekleştirildiğini belirten Başkan Aydın, "Tabii bunun dışında müzik ve müziğin farklı branşları, halk oyunları, tiyatro gibi birçok alanda da etkinliklerimiz var. Bunun dışında kültür ile ilgili edebiyatçılarımızın burada aynı zamanda düşünürlerimizin söyleşileri ve seminerleri oluyor. Zeytinburnu Kültür Merkezi gerçekten sanat anlamında bir fark kattı. Zeytinburnu'nda yaşayan halkımız da bunu sahiplendi. Kanaatim o ki Zeytinburnu'nda buraya gelmeyen yoktur. Yani bir şekilde buraya mutlaka gelmişlerdir. Sadece izleyici ve dinleyici olarak değil aynı zamanda aktif olarak ta bu sürecin içerisinde yer alıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Belediyesi'nin altı yıldır Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği ve altı yılda 10 bin kayıt aldığı,5 bin M.E.B onaylı sertifika verdiği Kültür Sanat Kursları'nın yeni dönem kayıtları Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinburnu Şölen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title