Haberler

Sanat ve Tasarım Okulları Fuarı'na İzmir Üniversitesi de Katılıyor

28-29 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Sanat ve Tasarım Okulları Fuarı'na İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümleriyle katılıyor.

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Tasarım Okulları Fuarı'nda Avrupa ve ABD'nin Önemli ve Tasarım Sanat Okullarıyla Aynı Çatı Altında!

28-29 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Sanat ve Tasarım Okulları Fuarı'na İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümleriyle katılıyor. ABD ve Avrupa'dan University of Arts London, Santa Fe University Art and Design School, Media Design School, Barcelona School of Art and Engineering gibi önemli sanat ve tasarım okullarının katıldığı fuarda okullar öğrencilerle bir araya gelecek.

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yakın yaptığı açıklamada, fuarların hem ziyaretçilerin okul yetkilileriyle yüz yüze görüşme imkanı elde ettiği, hem de okulların bir araya gelerek yeni işbirliklerine imkan bulduğu bir etkinlik olduğunu belirterek, "Görsel İletişim Tasarımı ve Sinema Televizyon Bölümleri olarak yurtdışından önemli sanat ve tasarım okullarıyla işbirliği yaparak öğrencilerimize vereceğimiz eğitimin perspektifini ve kalitesini en üst seviyeye taşımak amacındayız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Üniversitesi Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title