Haberler

Sanat, Spor ve İş Dünyası Bodrum'da Buluştu

Güncelleme:

Hayatının bir bölümünü ilçede geçiren iş, siyaset, spor ve sanat dünyasının seçkin isimleri Bodrum'da bir araya geldi.

Hayatının bir bölümünü ilçede geçiren iş, siyaset, spor ve sanat dünyasının seçkin isimleri Bodrum'da bir araya geldi.

Bodrum Ticaret Odası'nın düzenlediği geceye, dizi ve sinema oyuncuları Ozan Güven, Ceyda Düvenci, Mehmet Aslantuğ, Erdal Özyağcılar, futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon, gazetecilere yaptığı açıklamada, gecenin emekli bürokrat, iş adamları ve sanatçıların Bodrum konusundaki fikirlerini almak için düzenlendiğini söyledi. Konuklarının fikirleri doğrultusunda ilçede yapılacak projelerin oluşturulduğunu ifade eden Kocadon, Bodrum'u daha güzel bir hale getirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Mehmet Aslantuğ ise bölgenin karakteristik yapısının korunarak geleceğe aktarılması gerektiğini belirtti. Bodrum'un mimari açıdan daha fazla korunması gerektiğini dile getiren Aslantuğ, "İştah ve şehvete kapılarak büyük rantlar peşinde koşarken başka değerleri kaybediyoruz. Onun için Bodrum'u kaybetmeme adına daha dikkatli yaşamalıyız" dedi.

Önümüzdeki süreçte Güney Ege kıyılarını konu alan bazı projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Aslantuğ, "Milas'ın dağ köylerinin de içerisinde olduğu Güney Ege'ye ait bir iki hikayemiz var. Drama olarak hazırladık ama İstanbul öyküleri dolayısıyla yapamadık. Önümüzdeki süreçte bunları hayata geçirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Ceyda Düvenci de 20 yıldır tatilini ilçede geçirdiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda tamamen Bodrum'a taşınmayı planladığını söyledi.

Ozan Güven ise Bodrum'un güzelliklerini kaybetmemesi adına ne yapılması gerekiyorsa her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mehmet Aslantuğ Ceyda Düvenci Ozan Güven Bodrum Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title