Haberler

Sanat Güneşi Şarkılarla Anıldı

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Zeki Müren'i vefatının 18. yılında da unutmadı.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen ' Zeki Müren'i Anma Etkinlikleri' kapsamında Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen muhteşem gecede sanat güneşi, Muazzez Ersoy'un söylediği şarkılarla yad edildi.

Türkiye'nin sanat güneşi Zeki Müren ölümünün 18. yılında Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen gecede anıldı. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen anma gecesi sanat güneşinin hayatının anlatıldığı belgesel ile başladı. Bursalıların büyük ilgi gösterdiği ve Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nun hınca hınç dolduğu gecede sahne alan Muazzez Ersoy, İlyas Tetik ve orkestrası eşliğinde Müren'in unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Muazzez Ersoy'un söylediği şarkılara Bursalılarda tek bir ağızdan eşlik ederek sanat güneşini yad etti.

Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Zeki Müren'i Anma Gecesi'ne Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Sait Gürlek, Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, Orhaneli Kaymakamı Serdar Bakır, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt ve 22. Dönem Bursa Milletvekilleri Şerif Birinç ile Faruk Ambarcıoğlu katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptığı konuşmada Zeki Müren'in unutmadıklarını ve hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade ederek, "Osmangazi Belediyesi olarak 11 yıldır 'Zeki Müren'i Anma Etkinlikleri'ni düzenliyoruz. Zeki Müren, Türkiye ve Bursa için çok büyük bir değer. Böylesi büyük bir değeri Bursa halkı hiçbir zaman unutmadı. Halkımızın talebi doğrultusunda bizler Zeki Müren'i Anma Etkinlikleri'ni düzenlemeyi bir görev bildik. Bizleri destekliyorsunuz, bizlere sahip çıkıyorsunuz ve bizde sizler istiyorsunuz diye her yıl Zeki Müren'i Anma Etkinlikleri'ni düzenliyoruz. Serin bir havada sıcak bir ortam oluşturarak sanat güneşimizi anıyoruz. Sizlere Zeki Müren gibi çok büyük bir değere sahip çıktığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Musiki tutkunlarının doyumsuz bir akşam yaşadığı konser sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Muazez Ersoy'a çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

osmangazi belediyesi Zeki Müren osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title