Haberler

Sanat Güneşi Büyükçekmece'de Anıldı

Güncelleme:

Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği, Sanat Güneşi Zeki Müren'i doğum gününde düzenlediği konserle andı.

Sanat Güneşi Zeki Müren, doğum gününde Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği tarafından düzenlenen konserle anıldı. Yoğunluktan yer bulamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konseri merdivenlerde dinledi.

Sanat Güneşi Zeki Müren doğum gününde Büyükçekmece'de düzenlenen konserle anıldı. Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği'nin gerçekleştirdiği "İstanbul Beyefendisi Zeki Müren ve İstanbul Şarkıları" konserine Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı. Sunuculuğunu Seçil Süslü'nün yaptığı Cengizhan Sönmez şefliğinde gerçekleşen konserde konuk sanatçı olarak katılan Mine Geçili izleyicilerden büyük beğeni topladı.

AKGÜN, MERDİVENDE KONSER DİNLEDİ

Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği'ni anma gecesine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yoğunluktan dolayı yer bulamayınca konseri merdivenlere oturarak dinledi. Konser sonrasında sahneye gelen Başkan Hasan Akgün, "Bu gece kültür ve sanat kenti Büyükçekmece'de Zeki Müren gibi hiç sönmeyecek sanat güneşimizi anmanın gururunu ve burukluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gecede, Zeki Müren'in o unutulmayan eserlerini seslendirerek bize bu güzel geceyi yaşatan konuk sanatçılarımıza da Büyükçekmece ailem adına teşekkür ederim" dedi.

Cengizhan Sönmez, Seçil Süslü ve Mine Geçili'ye teşekkür plaketi takdim eden Başkan Akgün, "İnanılmaz güzel bir gece yaşattınız. Sanat güneşi Zeki Müren'i doğum gününde bir kez daha anarken, onun o unutulmaz eserlerini bizlere tekrardan dinlettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Merhum Zeki Müren'e de bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Hasan Akgün Zeki Müren İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title