Haberler

Sana Bir Sır Vereceğim Bomba 12. Bölüm 29 Eylül 2013 - Fox Tv İzle !

Sana Bir Sır Vereceğim'de Savaş’tan çocukların yerini öğrenen Büyük Abi harekete geçiyor... Bu kez hem Tilki’nin hem de Aylin’in hayatı tehlikeye giriyor. Aylin ve Tilki’nin başlarına gelenler yüzünden büyük bir gerginlik yaşanıyor...

FOX TV'de yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde heyecan dorukta...

AYLİN VE TİLKİ’YE NE OLACAK?

Tilki’yi kurtarabilmek için Savaş’ın planladığı oyuna alet olan Aylin, tıpkı Tilki gibi tüm gücünü kaybeder. Nihat, yaptığı çalışmalar sonucunda Tilki’yi kurtaracak aşıyı bulmayı başarır. Aşının bulunmasına sevinen Sevgi ve Mehmet Aylin’in başına gelenleri duyunca bir kez daha hayal kırıklığına uğrarlar. Bu kez hem Tilki’nin hem de Aylin’in hayatı tehlikededir…

Planladığı kötü oyunla Tilki ve Aylin’in hayatını tehlikeye atan Savaş bununla yetinmez, Gürcan, Zeynep ve Burak’ı Büyük Abi’ye teslim etmeye karar verir. Ancak Meltem’den aldığı bir haber Savaş’ın tüm hesaplarını alt üst eder. Başının belada olduğunu anlayan Savaş, Levent’i kullanarak bu beladan kurtulmaya çalışır.

HER ŞEYİN SONUNA MI GELDİLER?

Savaş’tan çocukların yerini öğrenen Büyük Abi harekete geçer. Kendilerini bekleyen tehlikeden habersiz olan ailede ise, Aylin ve Tilki’nin başlarına gelenler yüzünden büyük bir gerginlik yaşanır. Bu Aylin ve Tilki aşkının en büyük sınavı olacaktır. Aylin ve Tilki, tüm bu kötü olayları geride bırakabilmek için zor bir kararın eşiğindedirler.

Esra Ronabar ve Murat Han’ın başrollerini paylaştığı, Deniz Özerman, Cengiz Tangör, Ekin Koç, Demet Özdemir, Metehan Sözer, Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Can, Dila Danışman, Bora Cengiz, Nezih Cihan Aksoy ve Dilşad Şimşek’in heyecanlı hikayesi ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ yeni bölümü ile 29 Eylül Pazar akşamı 19.30’te FOX’ta!

YAYIN GÜNÜ: 29 EYLÜL PAZAR YAYIN SAATİ: 19.30

Kaynak: Star / Magazin

Sana Bir Sır Vereceğim Burak Can Fox Tv Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title