Haberler

Samy Ertan ile Rescate Otel Yıkılıyor

Van’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otel’de sahne alan Samy Ertan büyük ilgi görüyor.

Van'ın ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otel'de sahne alan Samy Ertan büyük ilgi görüyor.

Van Gölü kıyısında bulunan beş yıldızlı Rescate Otel bünyesinde açılan Menşure Bar'da her cuma ve cumartesi günleri Sami Ertan sahne alıyor. İstanbul sahnelerinin prensi olarak bilinen Samy Ertan'a hayranları yoğun ilgi gösterirken, Menşure Bar ise adeta tıklım tıklım doluyor. Samy Ertan, "Ben Van'ı, Van beni çok sevdi" derken, hayranları ise Menşure Bar'ın nezih ortamında hoş vakit geçirdikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, uzun kış gecelerinde Vanlıların güzel vakit geçirmeleri için otel olarak büyük uğraş verdiklerini söyledi. İrem Tinli Angün, "Rescate Otelimiz bünyesinde açtığımız Menşure Bar büyük ilgi gördü. Misafirlerimizin güzel vakit geçirmeleri için değişik sanatçılarımızın Menşure Bar'da sahne almasını sağlıyoruz. Ağırladığımız bir birinden ünlü sanatçılar, uzun kış gecelerinde Vanlılara unutulmaz anlar yaşattırıyor. Cuma ve cumartesi günleri Samy Ertan'ın sahne almasıyla adeta Menşure Bar yıkılıyor" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Van Gölü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title