Haberler

Samuel Eto'o "Yılın Transferi" Ödülünü Aldı

Güncelleme:

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, "Yılın transferi" ödülünü aldı.

14 yıldır düzenli olarak gerçekleşen ve Spor Türkiye'nin organize ettiği 'Spor Türkiye 14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri' halk oylaması sonucunda Samuel Eto'o yılın transferi ödülünü kazanmıştı.

Sabah saatlerinde Antalyaspor'un hazırlıklarını sürdürdüğü Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'ne gelen Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, yıldız futbolcu Samuel Eto'o'ya ödülünü takdim etti. Delibaş, ödülün Eto'o'ya bol şans getirmesini diledi.

YUSUF ŞİMŞEK'E VEFA

Ödülünü alan Samuel Eto'o ise ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Beni Antalyaspor'a kazandıran herkese çok teşekkür ederim. Benin forma girmemi sağlayan, formamı almamda katkı sağlayan eski hocam Yusuf Şimşek'e çok teşekkür ederim. Benim burada rahat olmamı sağlayan yöneticilerin yanı sıra bana destek olan takım arkadaşlarım ve taraftarıma çok teşekkürler. Bana bu imkanı sağlayan Türk futboluna ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Gittiğim her sahada bana büyük sevgi gösterildi. Herkese iyi seneler diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Antalyaspor Samuel Eto Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title