Haberler

Samsunsporlu Futbolcular Güven Özyurt'u Ziyaret Etti

Samsunspor Takım Kaptanı Adnan Güngör ve futbolcu Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret etti.

Samsunspor Takım Kaptanı Adnan Güngör ve futbolcu Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Samsun'un iki öz evladı yanımızda. 1991 yılından beri süregelen bir samimiyetin güzelliklerini yaşıyoruz. Öğrencilerimiz hocalarını unutmamışlar. Bir Samsunspor formasını ve küçük bir kramponu da bizlere hediye ettiler. Onların şu anda Samsunspor bünyesinde bulunması bizleri gururlandırıyor. Samsunsporun en iyi yerlerde yer alması ve layık olduğu Süper Lige çıkması için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü aldık. Biz onlara güveniyoruz ve onlarda bizi utandırmayacaklar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman onların yanında olacağız" dedi.

Samsunspor Takım Kaptanı Adnan Güngör, Özyurt'un kendisinin futboldaki başarısında büyük emeği olduğunu belirterek, "Bu emeği karşılıksız bırakmak istemiyoruz. Müdürümüzün de belirttiği gibi, Samsunspor için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Seri galibiyetler alarak takımımızı en iyi yerlere taşımak ve taraftarımızında coşkusunu artırarak, bu şehrin dinamiklerini daha farklı noktalara getireceğimize inanıyoruz. Samsunspor'a verdiği büyük desteklerden dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin verdiği hem maddi, hem manevi destekler bizim azim ve şevkimizi artırıyor. Diğer taraftan Samsun'daki tüm kurum ve kuruluşlara da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Musa Aydın ise yaptığı açıklamada,"Müdürümüz, hocamız bizlere her zaman destek oldu. Bizler de onun öğrencisi olarak, şu anda kendisini ziyaret ettik. Sohbet ettik ve hasret giderdik. Bizler Samsunspor sevdalıları olarak, hocamızın da dediği gibi takımımızı Süper Lige çıkartmayı hedefliyoruz. Bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Kaptanımızın da az önce belirttiği gibi Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın bizim yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güç veriyor. İnşallah hem Sayın Bakanımızın hemde Samsunlular'ın yüzünü kara çıkartmayacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adnan Güngör Musa Aydın Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title