Haberler

Samsunsporlu Futbolcu Sefa Akyol Ameliyat Oldu

Samsunspor’un başarılı orta saha futbolcusu Sefa Akyol, fıtık ameliyatı oldu.

Samsunspor'un başarılı orta saha futbolcusu Sefa Akyol, fıtık ameliyatı oldu.

Sefa Akyol'un ameliyatını Medical Park Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Direktörü Prof. Dr. Zafer Malazgirt gerçekleştirdi. Prof. Dr. Malazgirt, futbolcunun üç hafta sonra sahalara dönebileceğini açıkladı. Akyol'a küçük bir ameliyat gerekli olduğunu belirten Prof. Dr. Zafer Malazgirt, "Ameliyatı çok iyi geçti. Üç hafta sonra futbol oynayabileceğini düşünüyorum. Genç oyuncumuza futbol hayatında başarılar dilerim" diye konuştu.

Samsunspor'un genç oyuncusu Sefa Akyol ise, "Kısa zaman sonra sahalara dönebilecek olmak beni mutlu etti. Hiçbir ağrım sızım yok, en kısa zamanda sağlığıma kavuşup antrenmanlara başlayacağım günü bekliyorum. Daha fazla çalışıp Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması için elimden geleni yapacağım. İlgi ve alakasını, güler yüzünü benden esirgemeyen başta Prof. Dr. Zafer Malazgirt olmak üzere tüm Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Malazgirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title