Haberler

Samsunspor'un Aklı Kupada

PTT 1'inci Lig takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, çarşamba günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçından iyi bir sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

PTT 1'inci Lig takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, çarşamba günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçından iyi bir sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Samsunspor, bugün Erhan Altın nezaretinde bir antrenman yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman, yarı sahada gerçekleşen taktik çift kale maçla sona erdi. İdmandan sonra açıklamalarda bulunan Erhan Altın, 0-0 berabere kaldıkları Bucaspor ve deplasmanda oynayacakları Bursaspor kupa mücadelesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Buca deplasmanına galibiyet için gittiklerini belirten Erhan Altın, Biz 3 maçta 5-6 puan hedeflemiştik. Ancak çok istememize rağmen sonuca gidemedik. Bu nedenle çok üzüntülüyüm. Yakaladığımız pozisyonlar vardı fakat sanırım biraz konsantrasyon eksikliğinden bunları değerlendiremedik dedi.

Deplasmanda Bursaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Erhan Altın, şöyle devam etti

Rakip zor, iyi bir takım ama benim oyuncularım da hazır. Biz de iyi bir takımız. Hem güç, hem de mental olarak hazır. Kafamızda biraz zihinsel yorgunluk vardı. Onu da yavaş yavaş yok etmeye çabalıyoruz. 2'nci devre daha da iyi bir takım olacağız. Ligin ilk yarısındaki son maçımızı Altınordu ile oynayacağız. Ben puan olarak daha fazlasını bekliyordum. Kafamdaki hesaba göre en az 8-10 puan kaybımız var. Hem ben, hem de futbolcularım için lig 2'nci devre başlıyor. Telafi etmek adına çabalayacağız. Devre arasını iyi geçirmeyi planlıyoruz.

İsmail Erkut Tutu başkanlığındaki yönetime başarı dileğinde de bulunan Erhan Altın, Yeni yönetimimiz geldi. Artık top bizde. Bize güvenenleri, destekleyenleri, her zaman yanımızda olanları mahcup etmemek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Erhan Altın Samsunspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

serkanmobilWeb@haberler.com:

Insallah Samsunsporum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title