Haberler

Samsunspor Ucuz Kurtuldu

Samsunspor Başkanı Mehmet Bank, eski futbolcuları Teofanis Gekas için 310 bin Avro ve 22 bin İsviçre frangı, Phiri içinde 25 bin dolar ödeyerek toplamda takımın 9 puanının silinmesini engellediklerini söyledi.

Samsunspor Başkanı Mehmet Bank, eski futbolcuları Teofanis Gekas için 310 bin Avro ve 22 bin İsviçre frangı, Phiri içinde 25 bin dolar ödeyerek toplamda takımın 9 puanının silinmesini engellediklerini söyledi. Kırmızı-beyazlı takımın oyuncuları, uzun süredir paralarını alamadıkları için bu akşam yapılması gereken idmana çıkmadı.

PTT 1'inci Ligin 11'nci haftasında deplasmanda Orduspor'u 4-1 mağlup eden Samsunspor, büyük bir sorunun eşiğinden döndü. Kırmızı-Beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde formasını giyen Yunan golcü Teofanis Gekas'ın 310 bin Avro'luk alacağı ile 22 bin franklık mahkeme parası ödendi ve kulübün 6 puanının silinmesi önlendi. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Bank, "Hepimizin bildiği gibi Samsunspor kritik bir süreçten geçiyor. Teofanis Gekas için yaklaşık 20 gün önce FIFA'dan yazı gelmişti. Bugün de ödemenin son günüydü. Eğer ödeme yapmasaydık 6 puanımız silinecekti. Ben de sayın Gençlik ve Spor Bakanımızı, AK Parti İl Başkanımızı, Valimizi, Büyükşehir Belediye Başkanımızı aradım. Kendilerine bu olayı bildirdim. Onların desteğiyle 310 bin Avro'luk alacağı ile mahkeme parası 22 bin İsviçre Frangı ve Brezilyalı oyuncu Bahia için CAS'a 24 bin 500 İsviçre frangı ödedik. Bu sayede 6 puanımızın silinmesi ihtimalini ortadan kaldırdık. Ayrıca Phiri'ye de 25 bin dolar ödedik ve yine 3 puanımızın silinmesini engelledik" dedi.

BAŞKAN BANK: OLAĞANÜSTÜ KONGRA KARARI ALMAYACAĞIZ

Mevcut futbolculara olan borçlar hakkında da konuşan Başkan Bank, "Sahada canla başla mücadele eden futbolcularımızın alacaklarını da 3-5 gün içerisinde ödeyeceğiz ve bu sıkıntıları da ortadan kaldıracağız. Bazı eski yöneticilere seslenmek istiyorum. Kahve köşelerinde dedikodu yapmaya gerek yok. Gelsinler kulübün içine girsinler. Hep birlikte Samsunspor'u en iyi yere taşıyalım. Dedikodularla, tartışmalarla, eleştirilerle bir yere varamayız. Bugün biz varız, yarın başkaları gelir. Ben bütün şehri davet ediyorum. Kongre tarihi zaten belli. Gerekiyorsa biz arkadaşlarımızla kongre kararı almayı da biliriz. Ama şu anda bu kararı alma düşüncemiz yok. Sadece bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenip puanımızı 17 yapmayı düşünüyoruz. Devre arasında da hocamızla yaptığımız görüşmeler neticesinde gerekli takviyeleri gerçekleştireceğiz. İnşallah ilk 2, ama olmaz ise en az ilk 6'ya gireriz" diye konuştu.

FUTBOLCULAR İDMANA ÇIKMADI

Bu arada uzun süredir kulüpten para alamayan futbolcular, geçtiğimiz perşembe günü olduğu gibi bugün de idmana çıkmadı. Bazı futbolcular kendi tercihleri ile salonda çalışırken, diğerleri ise tesisleri terk etti. Başkan Bank, futbolcular ile görüşeceklerini ve hepsinin yarın yapılacak çalışmaya katılacaklarını söyledi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Teofanis Gekas Samsunspor Orduspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title