Haberler

Samsunspor Teknik Direktörü: "Bu Takım Süper Lig'e Çıkacak"

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bu takım Süper Lig'e çıkacak.

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bu takım Süper Lig'e çıkacak. Çünkü bunu bana gösteren de futbolcularımın inancı, istek ve arzusu" dedi.

ANTRENMANI BAŞKAN DA TAKİP ETTİ

Samsunspor, hafta sonuna evinde oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü. Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ilk olarak düz koşu, ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Kırmızı beyazlılar, yarı sahadaki çift kale maçla idmanı noktaladı. Çalışmayı Kulüp Başkanı Erkut Tutu ve bazı yöneticiler de takip etti.

"TEPKİLERİ ANLAYAMADIM"

Elazığspor maçından sonra yaptığı açıklamaların eleştirildiğini belirten Erhan Altın, "Ben iyi futbol oynadığımızı ama kazanamadığımızı söyledim. Eleştiriler üzerine maçın kasetini dün gece 2 kez daha izledim. Görüşüm değişmedi" diye konuştu. Bir karamsarlık oluştuğunu söyleyen Erhan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligin 2'nci yarısında 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Benim nazarımda bu muhteşem bir tablodur. Eleştiriye açık bir insanım. Futbolcum sahaya çıkıyor, iyi mücadele ediyor, gereken her şeyi yapıyor ama gol bulamıyorsun. Bizim karşımızda bir takım var. Rakiplerimize saygı göstermeliyiz. Takımlar bizden 1 puan alınca seviniyor. Kaybedilen 2 puan, dünyanın sonu değil. Mutlu sona doğru ilerliyoruz.  Benim tek istediğim taraftarlarımın bize sahip çıkması ve tribünleri doldurup takımı desteklemeleri. Önümüzde bir Karşıyaka maçı var. Karşıyaka maçını inşallah 3 puanla kapatırız ve milli takım arasını mutlu geçirmek istiyoruz. Biz bir zincirin halkalarıysak, birbirimize iyi kenetlenirsek biz bu işin üstesinden geliriz. Lütfen kimse köstek olmasın, destek olsun. Herkesin enerjisine ihtiyacımız var."- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Altın Samsunspor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (2)

Şenol Şahinler:

Erhan hoca tamam iyi bir insan olabilirsin veya samsunun evladı olabilirsin , 9 veya 10 haftadır sadece 1 maglubiyet almış olabiliriz ama yetmiyor. 1 hafta her maçı analiz ediyorsunuz ama bir türlü helede deplasmanda puan kaybediyoruz. Süper lige çıkmak isteyen takım her maçta iyi oynaması lazim. Bazen iyi bazende kötü olmaz. Elazıga puan kaybedilmiyecektik. Adanada öndesin maçı kaybediyoruz. Bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz?Şampiyon olacağız diye

0
0
yanıtYanıtla
SAMSUN''LU:

yemin ederim bu ruhla devam ederse çıkamayacak. Vezirköprüspor bunları çok rahat yener elazığ maçında oynadıkları gibi oynamaya devam ederse. . süper ligi rüyanda göremezsin erhan efendi, , çocuklarınla bu iş yürümeyecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title