Haberler

Samsunspor Taraftarını Uyardı

Ptt 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Albimo Alanyaspor maçlarında taraftarlarımız sadece takımlarını desteklesin.

Ptt 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Albimo Alanyaspor maçlarında taraftarlarımız sadece takımlarını desteklesin. Finali taraftarsız oynamak istemiyoruz" dedi.

Takımında her şeyin yolunda olduğunu belirten Erhan Altın, morallerinin üst seviyede olduğunu anlatırken taraftarları için de şunları söyledi:

"Öncelikli olarak taraftarımıza seslenmek istiyorum. Onlara her zaman teşekkür ettim, etmeye de devam ediyorum. Samsunspor taraftarı var olduğu sürece, tribünleri doldurduğu sürece, futbolcularımız da o coşkuyu sahaya yansıtacaktır. Bize 90 dakika destek verdikleri süre içerisinde biz bu işi başaracağız."

Geçen yıl play off finalinde yaşananları hatırlatan Erhan Altın, şöyle konuştu:

"Finali taraftarsız oynadık ve Süper Lig'i kaybettik. Bu taraftarın ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Yaşanmış bu gerçekleri düşünerek, hem içeride, hem de dışarıda oynayacağımız Albimo Alanyaspor maçlarında taraftarlarımız kontrolü asla elinden bırakmasın. Onları hep arkamızda itici bir güç olarak görmek istiyoruz. Onlar var olduğu müddetçe Samsunspor'da var olacak. Onlar kulüplerine, futbolcularına sahip çıkmak zorunda."

Albimo Alanyaspor ile 2 ayaklı bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Erhan Altın, şöyle devam etti:

"İlk maçı kendi sahamızda oynayacağız. Saha avantajımızı kullanarak deplasmandaki maça çıkmak istiyoruz. Bir aksilik olmazsa İstanbul vizesini alacağız. Ne olursa olsun. Buraya kadar çok ciddi emeklerle geldik. Bu emekleri yok etmek adına değil, karşılığını almak adına mücadele edeceğiz. Bunun karşılığını ilk etapta aldık. Şimdi de 2'nci etaptayız. İnşallah play off'ta da bunun karşılığını göreceğiz."

İDMANLAR BASINA KAPATILDI

Kırmızı beyazlı takım, perşembe akşam saat 19.00'da sahasında oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Futbolcularının sadece maça konsantre olmalarını sağlamaya çalışan Erhan Altın, idmanları hem basına, hem de taraftara kapattı.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Altın Samsunspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title