Haberler

Samsunspor: "Taraftarın Yüzünü Güldürmeliyiz"

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Futbolcularıma yürekten inanıyorum.

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Futbolcularıma yürekten inanıyorum. Seyircimizin yüzünü güldürmek ve onları mutlu etmek için galibiyet gelmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör ltın nezaretinde gerçekleşen çalışmada sakatlıkları bulunan oyunculardan Zafer takımdan ayrı düz koşu yaparken Canberk Aydın ise salonda çalıştı. Yaklaşık 40 dakika istasyon çalışması gerçekleştiren kırmızı beyazlılar, yarı sahadaki çift kale maçla antrenmanı noktaladı.

Milli maçlar nedeni ile liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Erhan Altın, şunları söyledi:

"En azından sakatlıktan çıkan arkadaşlarımızın tempo anlamında hazırlanması yönünde bizim için iyi bir ara oldu. Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarımızı güç ve mental anlamda hazır tutmaya gayret gösteriyoruz. Herkesin bildiği gibi Samsunspor'da ciddi bir ekonomik sıkıntı var. Ama teknik heyetimiz ve futbolcularımız bunu hiçbir zaman ne antrenmana ne de sahaya yansıtmadık, yansıtmayacağız da. Samsunspor bu anlamda çok şanslı. Çünkü benim şu anda 31 bir tane aslanlar gibi futbolcu topluluğum var. Futbolcularım, karakter yapılarını, özgüvenlerini, kendilerine olan saygılarını ve kişiliklerini her zaman ön planda tutarak, hem maçtaki, hem de antrenmanlardaki performansları ile sadece işlerini yapmaya çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedeften bizi hiç kimse saptıramaz. Biz yolumuza devam ediyoruz."

Antalyaspor'un ligin iyi takımlarından olduğunu ifade eden kırmızı beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, şöyle devam etti:

"Biz her takıma saygı gösteriyoruz. Ligdeki 17 takımı ne kendimizden üstün, ne de aşağıda görüyoruz. Futbol becerimizi, karakterimizi, mantalitemizi sahaya yansıtıp evimize 3 puanla dönmek istiyoruz. Bu maç bizim için olduğu gibi Antalyaspor için de önemli. Yani kolay bir karşılaşma olmayacak. 2 tane futbol oynamayı benimseyen, sahayla futbolun güzelliklerini yansıtmaya çalışan takım karşı karşıya gelecek. Seyir yönünden muhteşem bir maç olacağını tahmin ediyorum. Futbolcularıma yürekten inanıyorum. Recep Niyaz tamamen iyileşti. Antrenmanlardaki mücadelesi, hırsı, sakatlık korkusunu üzerinden attığını gösterdi. Ancak Recep'in biraz daha zamana, güce ihtiyacı var. Kendisiyle de tempo eksiği olduğunu konuştuk. Şu anda 90 dakikayı çıkartacak durumda değil. Takımdaki herkesin Recep Niyaz'a ihtiyacı var. 20, 30, 40 dakika derken yavaş yavaş kendisine 90 dakikalık kondisyon kazandırmayı hedefliyoruz." - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Erhan Altın Samsunspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title