Haberler

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: Deplasmanda Puan Almak Değerli

SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor iyi bir takım. Puan sıralamasında ki yeri bunun bir göstergesidir.

SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren,  "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor iyi bir takım. Puan sıralamasında ki yeri bunun bir göstergesidir. Deplasmandan puan almak bizim için değerli. Umarım bu deplasman maçından mutlu döneriz" dedi.

TFF 1'inci lig takımlarından Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Osman Özköylü gözetiminde devam ediyor.

Maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini belirterek, "Gaziantep deplasmanı zorlu bir deplasman. Son derece iyi bir takım. Puan sıralamasında ki yeri bunun bir göstergesidir. Son haftalarda yaşadığımız ufak sakatlıklar deplasmanın zorluk derecesini bir kat daha arttırdı. Ama biz çok koşan, çok mücadele eden ve sonuna kadar maçı bırakmayan bir ekibiz. Az hata yapan, eline geçen fırsatları değerlendiren takımlar maç kazanıyorlar. Biz de deplasmanda bunu uygulamaya çalışacağız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Deplasmandan puan almak bizim için değerli. Umarım bu deplasman maçından mutlu döneriz" dedi.

ERCAN YAZICI KADRODA YOK

Takımda sakatlıkları bulunan Ercan Yazıcı ve Ousmane Ndiaye ile ilgili de açıklamalarda bulunan Coşkun Zeren, "Takımın birçok noktasında eksiklikler olmasına rağmen çalışmalarımız bize umut verdi. Osman hocamızın gelişi farklı bir hava yakaladık. Umarım puanla döneriz. Sakatlığı bulunan Ercan bu deplasman maçında yer almayacak. Altınordu maçına yetiştirmeye çalışacağız. N'Diaye'nin birçok tedavi merkezinden sonuçlarını aldık. Şuan için ameliyat söz konusu değil. Bu hafta son durumuna bakacağız. Hafta sonuna hazır olduğu takdirde de bizle olma ihtimali yüksek. Durumu bu Cuma günü belli olacak" diye konuştu.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Osman Özköylü Samsunspor Nuri Asan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title