Haberler

Samsunspor, Robak'tan Vazgeçti

Samsunspor Kulüp Başkanı Kar: "Polonyalı futbolcu Robak ile anlaşma ihtimalimiz çok zor, onun yerine Ekigho'yu transfer etmeyi düşünüyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Polonyalı futbolcu Robak ile anlaşma ihtimalimiz çok zor, onun yerine Ekigho'yu transfer etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda eksik gördükleri mevkilere futbolcu transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

Yabancı oyuncu transferine yoğunlaştıklarını belirten Kar, "Polonyalı futbolcu Marcin Robak ile görüşmelerimiz sürüyor. Ancak, bu futbolcu ile anlaşma zemini bulmamız zor gibi gözüküyor. Onun yerine Gençlerbirliği'nde oynayan eski futbolcumucumuz Ekigho Ehiosun'u transfer etmeyi planlıyoruz. Gençlerbirliği ile bu futbolcunun transfer edilmesi için görüşmelere başladık. Bir kaç gün içinde bunu neticelendirmeyi plalıyoruz" diye konuştu.

Tongolu futbolcu Darryl Roberts'e kendisine kulüp bulmasını istediklerini ifade eden Kar, "Bu futbolcu ile sözleşmemizi fes edebilirsek şuan bizimle deneme antremanlarına çıkan Brezilya'lı Jaba'yla sözleşme imzalayabiliriz. Ancak, Roberts'in kendisine kulüp bulması şart" dedi.

U20 Nijerya Milli Takım oyuncu Umar Amenu'nun vize sorununun çözüldüğünü dile getiren Kar, "Nijerya'dan vize almak çok zor. Bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda vizeyi 20 günde alabildik. Yoksa futbolcu ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Herkesin merakla beklediği bu transfer zor da olsa tamamlandı. 20 gün önce 3 yıllık ön protokol imzaladığımız Umar Amenu'nun vize işlemini bitererek resmi sözleşme imzalaması için pazartesi Samsun'a getiriyoruz. Lig başlamadan yabancı ve yerli oyuncu transferini tamamlamak istiyoruz. Önümüzdeki hafta içinde 3 veya 4 oyuncu daha alarak transferi bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. - Samsun

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title