Haberler

Samsunspor Mağlubiyetini Kabul Edemiyorum"

TFF 1. Lig'de Samsunspor'a deplasmanda 3-0 yenilen Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, ağır bir yenilgi aldıklarını, bu mağlubiyeti kabul edemediğini söyledi.

TFF 1. Lig'de Samsunspor'a deplasmanda 3-0 yenilen Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, ağır bir yenilgi aldıklarını, bu mağlubiyeti kabul edemediğini söyledi.

Çarıkçı, iş yerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta oynanan Ümraniyespor karşılaşmasından alınan 3 puanın kendilerini Samsunspor karşılaşması öncesinde ümitlendirdiğini ancak Samsun deplasmanından puansız ayrıldıklarını ifade etti.

Samsunspor maçında iyi oynamadıklarını belirten Çarıkçı, "Boluspor, iyi bir camia ve iyi bir kulüp. Yönetim olarak da hiçbir futbolcumuza gecikmiş borcumuz yok. Tek isteğimiz takımın iyi futbol oynaması. Genç bir kadromuz var. Buna rağmen Samsunspor karşında ağır bir yenilgi aldık. Bu yenilgi Boluspor'a yakışmadı. Olmaması gereken bir durum." diye konuştu.

Bu maçtan ders çıkartmak gerektiğini dile getiren Çarıkçı, "Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bu maçı iyi analiz etmeli. Biz böyle bir kulüp değiliz. Samsunspor mağlubiyetini kabul edemiyorum. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

Çarıkçı, Eskişehirspor karşılaşması öncesi sakat futbolcularının bulunmadığını ve bu karşılaşmanın kendileri için çıkış maçı olmasını beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İlk devre takımımızın yedek futbolcu alternatifi azdı. İkinci devre bu açığı kapattık ve fazla futbolcumuz var. Herhalde biraz fazla geldi bu sayı. Bu sonuca göre takımı anlayamıyorum. Takımda rekabette var ama oynanan futbol beni memnun etmedi. Eskişehirspor maçı bizim derbi maçımız. Kazanan biz olmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Samsunspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title