Haberler

Samsunspor, Futbolcuların Maça Çıkmayacağı Haberlerini Yalanladı

Samsunspor Kulübü, bazı internet sitelerinde yer alan futbolcular Umar ve Ekigho'nun alacakları nedeniyle Orduspor maçına çıkmayacaklarını söyledikleri iddiasını yalanladı.

Samsunspor Kulübü, bazı internet sitelerinde yer alan futbolcular Umar ve Ekigho'nun alacakları nedeniyle Orduspor maçına çıkmayacaklarını söyledikleri iddiasını yalanladı.

Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün İki sezondur mali sıkıntılar içinde olduğu gerçeği herkes tarafından bilinmektedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu sıkıntıları aşmak için başta eski Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, yeni Bakanımız Çağatay Kılıç, eski başkanlarımızdan Fuat Köktaş, Valimiz Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, bazı işadamlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz büyük bir gayret içinde olmuşlardır. Tüm bu olumsuz şartlara rağmen karakter yapısı yüksek oyuncularımız ve teknik ekibimiz maddiyatı bir kenara bırakarak, sadece kazanmayı ve layık olduğumuz süper lige çıkmayı düşünmüşlerdir. Mali açıdan pek iyi görünmesek de sportif anlamda geldiğimiz nokta bunun en güzel örneğidir. Dün ve bugün bazı internet sitelerinde özellikle yabancı oyuncularımız Umar ve Ekigho'nun ağzından 'Paramızı alamadığımız için Pazar günü Orduspor maçına çıkmayacağız' gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığının bilinmesini istiyoruz. Her iki oyuncumuz bugün takımla birlikte idmana çıkmış ve normal çalışmasını yapmışlardır. İdman bitiminde ise Orduspor maçında oynamama gibi açıklamada bulunmadıklarını, böyle bir şeyin akıllarının ucundan dahi geçmediğini, habere de çok şaşırdıklarını, aksine Orduspor maçına daha hırslı çıkacaklarını da takım kaptanına ve arkadaşlarına sözlü olarak bildirmişlerdir. Nereden ve nasıl çıktığı bilinmeyen, amacını aşmış, hayal ürünü bu tür yalan haberler süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızın motivasyonu bozmakta ve kulübümüze de büyük zarar vermektedir. Kaldı ki bu tür yalanlara Samsunspor sevdalısı taraftarlarımız da zaten inanmamaktadır" denildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Aksoy Fuat Köktaş Samsunspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title