Haberler

Samsunspor'dan İmza Şov

Samsunspor, daha önceden anlaşmaya vardığı Oğuzhan Berber, Mehmet Çakır, Muharrem Efe ve Ersel Aslıyüksek ile resmi sözleşme imzaladı.

Samsunspor, daha önceden anlaşmaya vardığı Oğuzhan Berber, Mehmet Çakır, Muharrem Efe ve Ersel Aslıyüksek ile resmi sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ön protokol yaptığı Muharrem Efe'yi 3, Oğuzhan Berber, Mehmet Çakır ve Ersel Aslıyüksek'i ise 1'er yıllığına renklerine bağladı. Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza törenine İstanbul'da transfer görüşmeleri yapan başkan Erkut Tutu katılmazken, Samsunspor Başkan Vekili Rüştü Araboğlu, bazı yöneticiler ve sportif direktör Coşkun Zeren törende hazır bulundu.

Yeni transferlerin Samsunspor'a fayda sağlamasını umduğunu belirten Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Rüştü Araboğlu, "Önümüzde uzun bir sezon daha var. Buna hazırlık olarak hepinizin de beklediği transferlerle karşınıza çıktık. Burası büyük bir camia. Samsun ülkenin önemli bir kenti. Samsunspor'un size sizin de Samsunspor'a katacak çok şeyiniz var. Burada olduğunuz için, Samsunspor'u tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. İnşallah Samsunspor'un size verdikleri kadar sizler de Samsunspor'a verirsiniz. Hepimize transferlerimiz hayırlı olsun. Teknik direktörle bir anlaşma sağlanamadı. Anlaşma sağlandığı takdirde bunu hemen paylaşacağız" dedi.

FUTBOLCULAR ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Samsunspor'un hücuma dönük orta saha oyuncusu Mehmet Çakır, "Transferimde emeği bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ben Samsunspor'un çok büyük bir camia olduğunu zaten biliyordum. Dünden beri Samsun'dayım. Bunu daha da çok anladım. Samsun çok güzel bir şehir. Samsunspor çok büyük potansiyeli olan bir camia. İki sezondur Süper Lig'in kapısından dönen bir takım var. İnşallah yeni arkadaşlarımızla beraber kaybedilen finali bu sene finale de kalmadan başarmak istiyoruz. Önceki yıllarda burada top oynayan arkadaşlarımı aradığımda burasıyla ilgili çok güzel yorumlar aldım. Burada olduğum sürece hem kendim adına hem de Samsunspor adına kulübe yakışır hareketlerde bulunacağıma söz veriyorum. Samsunspor'a layık bir futbolcunun nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranacağım" diye konuştu.

Samsunspor'un 1 yıllık sözleşme imzaladığı sol bek Oğuzhan Berber, "Hepimiz için uzun ve zor bir süreç oldu. 2 yıldır kaybedilen bir final var. Birçok insanın bu finallerde emeği var. Herkes üzüldü. İnşallah bu sene üzüntüleri mutluluklara çeviririz" şeklinde konuştu.

Samsunspor'un sözleşme imzaladığı genç forvet Ersel Aslıyüksek ise, "Samsunspor Kulübü'ne geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmemde emeğe geçen herkese çok teşekkür ederim. 2 senedir finallerden dönülüyor. Üçüncü senede buraya şampiyon olmak için geldik" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR KARTEPE KAMPINA DOĞRU YOLA ÇIKTI

Futbolcular 4 Temmuz günü başlaması planlanan ve daha sonra 2 kere ertelenen Kocaeli Kartepe kampı için bugün yola çıktı. Futbolcular kulüp otobüsü ile bugün saat 11.00'de Nuri Asan Tesisleri'nden hareket etti. Kafilede, Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, antrenör Kenan Yelek, sağlık görevlileri, futbolcular ve kulüp personelleri yer aldı. Daha önceden anlaşılan ve Samsunspor ile sözleşme yenileyen futbolcular kampa direkt katılacaklar. Futbolcular yola çıkmadan önce kulüp otobüsü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ersel Aslıyüksek Oğuzhan Berber Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title