Haberler

Samsunspor'dan Forma Sponsorluğu Anlaşması

Samsunspor yeni sezon öncesi Lig Spor Firması ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Samsunspor yeni sezon öncesi Lig Spor Firması ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde imzalanan forma sponsorluğu anlaşması törenine Lig Spor Firması yetkilileri ve kulüp yöneticileri katıldı. Türkiye'nin saygın firmalarından biriyle anlaşma yaptıklarını söyleyen Samsunspor Genel Sekreteri Ali İhsan Aka, "Samsunspor ve Samsunspor'un tüm alt takımlarının bütün malzeme ihtiyaçları, firmamız tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Formalarımız, çok nitelikli ve çok kaliteli kumaşlardan yapılacak. Taraftarımızın kullandığı lisanslı ürünleri de anlaştığımız firma yapacak. Ayrıca, bu sponsorluk anlaşması dışında anlaştığımız firma 2 deplasman müsabakamızı karşılayacak. 5 çeşit formamız olacak. 3 tane formamızın çizimi bitti. Yeni sezon formalarını yarından itibaren kulübün web sayfasından paylaşacağız" dedi.

KONE İLK İDMANINA ÇIKTI

Erzurum kampından dönen Samsunspor, kamp sonrası ilk idmanını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptı. Samsunspor'un yeni transferi Famoussa Kone de takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Kone'nin idmanda bir hayli istekli olduğu görüldü. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Nuri Asan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title