Haberler

Samsunspor'dan Durum Değerlendirmesi

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, kiralık oyunculardan Recep Niyaz ve Eren Tozlu ile yola devam etmeyeceklerini, Sezer Özmen için ise kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, kiralık oyunculardan Recep Niyaz ve Eren Tozlu ile yola devam etmeyeceklerini, Sezer Özmen için ise kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, transferler, teknik direktör sorunu ve kamp hakkında açıklamalarda bulundu. Zeren, başkan Erkut Tutu'nun pazar günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayarak, "Hoca konusunda başkanımızın birkaç görüşmesi devam ediyor. Hoca konusu pazartesi günü netleşecek. Kiralık olarak bizde forma giyen Eren Tozlu ve Recep Niyaz ile yollarımızı ayırdık. Bu futbolcularla bir dahaki sezon yola devam etmeyeceğiz. Sezer Özmen için ise görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşabildiğimiz takdirde Sezer bu sene de bizim kadromuzda olacak. İç transferde de başkanımızın toplantısından sonra oyuncularla görüşmeye başlayacağız. Ofoedu bizim sözleşmeli futbolcumuz. Ofoedu'yu isteyen takımlar var ama Ofoedu bizim sözleşmeli futbolcumuz ve şu an bizimle birlikte. Ofoedu'nun bizimle 1 yıllık daha sözleşmesi var. Taraftarlarımız endişe etmesin. Samsunspor yine kulübe ve şehre yakışacak bir takım kurma yolunda ilerliyor. Tabi işin ekonomisi çok önemli. Gelecek oyuncuların karakteri önemli. Oyuncular tek tek incelemelerden geçiriliyor. Transfer kolay bir şey değil. Bizimde ihtiyacımız olan bazı bölgeler var. Hep beraber bu iş için çalışıyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hem iç transferde hem de dış transferde arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. Bu görüşmeleri kısa sürede bitirmek için çabalıyoruz" dedi.

Yeni sezon için kampa 4 Temmuz'da başlayacaklarını ifade eden Zeren, "Kocaeli Kartepe'de 13-14 günlük bir kamp yapacağız. Devamı yine belli bir aradan sonra yine Kartepe'de olacak" açıklamasını yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Niyaz Sezer Özmen Eren Tozlu Samsunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title