Haberler

Samsunspor'da Ofoedu Sorunu

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Teknik Direktör Ümit Özat’ın kadroda düşünmediğini açıkladığı Ofoedu için, “Antalyaspor ile Ofoedu yaklaşık bir buçuk senedir görüşüyordur” dedi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Teknik Direktör Ümit Özat'ın kadroda düşünmediğini açıkladığı Ofoedu için, "Antalyaspor ile Ofoedu yaklaşık bir buçuk senedir görüşüyordur" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde takımın antrenmanından sonra açıklamalarda bulundu. Takımdan ayrılması gündemde olan Ofoedu ve Samsunspor'un durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Ateş, Ofoedu'dan sezon sonuna kadar yararlanmak istediklerinin altını çizdi.

"ANTALYASPOR İLE OFOEDU, YAKLAŞIK BİR BUÇUK SENEDİR GÖRÜŞÜYORDUR"

Antalyasporlu yetkililerden kimsenin Ofoedu için gelip fiyat sormadığını belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Ofoedu ve Ümit Hoca'nın arasında yaşanan olaylar futbolun içerisindeki olaylar. Ofoedu, çalışmalarına devam ediyor. Bu teknik heyetin vereceği bir karar. Antalyaspor ile Ofoedu yaklaşık bir buçuk senedir görüşüyordur. Onlar istiyordu. Ama bize de kimse bugüne kadar gelip, 'biz Ofoedu'yu istiyoruz. Şu kadar fiyat veriyoruz' demedi. Büyük ihtimalle arkadaşı M'Billa orada oynuyor diye böyle teklifler gelebilir. Eğer resmi bir teklif gelirse başkanımız karar verir. İki taraf için de hayırlı olur. Ofoedu, şu anda bizim yıl sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz. Ondan en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz" diye konuştu.

OĞUZHAN: "DENİZLİSPOR MAÇIYLA BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"

Denizlispor maçı ile birlikte iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Samsunspor'un başarılı sol beki Oğuzhan Berber, "Giresun maçını unutmamız lazım. Giresunspor, maçında çok iyi oynadık. Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık. Önümüzde Denizlispor maçıyla beraber 4 tane maçımız var. Bu maçların hepsini kazanmak istiyoruz. İnşallah Denizlispor maçıyla da iyi bir başlangıç yaparız" şeklinde konuştu.

ALPEREN: "İLK YARIYI LİDER OLARAK BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Denizlispor maçını kazanıp iyi bir seri yakalamak istediklerini belirten Samsunspor'un genç forveti Alperen Pak, "2 maç üst üste kaybettik çok üzgünüz. İnşallah liderliği almak için bu maça çıkacağız. 3 puan alıp, diğer maçlara daha motive bir şekilde çıkmak istiyoruz. İlk yarıyı lider olarak bitirmeyi hedefliyoruz. Bu maça çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanıp, o havayla diğer maçlardan da galip ayrılmak istiyoruz. İlk yarıyı lider kapatmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

ANTRENMANDAN NOTLAR

PTT 1. Lig'in 12. haftasına lider başlayıp, kendi sahasında Giresunspor'a 2-0 yenildikten sonra liderlik koltuğundan düşen Samsunspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor karşılaşmasına bugün yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktör Ümit Özat eşliğinde maça hazırlanan kırmızı-beyazlılar, antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Tam sahada taktik çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada yapılan minyatür kale maçla sona erdi. Antrenmana sezonu kapatan Ercan Yazıcı, hafif sakatlığı bulunan Hasan Kılıç ve kadro dışı bırakılan Zola, katılmadı. Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Teknik Direktör Ümit Özat, tarafından kullanılmayı düşünülmeyen Ofoedu ise antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.

Samsunspor, Denizlispor maçı hazırlıklarına yarın da ara vermeden devam edecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Metin Ateş Samsunspor Ümit Özat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title