Haberler

Samsunspor'da, Manisaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, sahasında Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Chikeluba Ofoedu ve Galin Ivanov katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Sefa Aksoy ile Canberk Aydın ise takımdan ayrı çalıştı.

İdmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Altın, ligde son 6 haftaya girildiğini hatırlatarak, "Her maça final havası ile çıkıyoruz. Yani maçları tek tek düşünüyoruz. Şimdi önümüzde çok önemli Manisaspor maçı var. Rakibimizin de alt sıralardan kurtulmak için mücadele edeceğini biliyoruz. Şimdi dersimiz Manisaspor. Hem teknik, hem de taktik olarak tüm hazırlıklarımızı buna göre yapacağız" dedi.

Sakatlık ve cezaların üst üstte geldiğine işaret eden Altın, şunları dile getirdi:

"Ivanov sezonu kapattı diyebiliriz. Bu oyuncuyu, eğer play-off'lara kalırsak, orada oynatabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yine Ofoedu geçen maçta sakatlandı, Manisaspor maçında riske etmeyeceğiz. Canberk Aydın ise hem bizim, hem de Türk futbolunun çok değerli bir oyuncusu. Biz onun değerini biliyoruz ama fizik ve kondisyon olarak eksiklikleri var. Hazır olduğunda her zaman takımındaki yerini alacaktır. Ayrıca Manisaspor maçında takım kaptanımız Musa Aydın kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek."

Kaynak: AA / Yerel

Canberk Aydın Erhan Altın Samsunspor Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title