Haberler

Samsunspor'da Adanaspor Hazırlıkları

Samsunspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları- Samsunspor Teknik Direktörü Altın: - "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, bu çıkışı sürdürerek inşallah mutlu sona ulaşırız" PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, bu çıkışı sürdürerek inşallah mutlu sona ulaşırız" dedi.

Samsunspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları- Samsunspor Teknik Direktörü Altın: - "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, bu çıkışı sürdürerek inşallah mutlu sona ulaşırız" PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, bu çıkışı sürdürerek inşallah mutlu sona ulaşırız" dedi.Samsunspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.Teknik direktör Altın yönetiminde Nuri Asan Tesislerinde çalışan futbolcular, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Kırmızı-beyazlılar, daha sonra istasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.Basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Altın, deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor'un iyi kapanan ve orta sahada tempolu oynayan bir takım olduğunu anlattı.Adanaspor'un süratli futbolcuları konusunda önlem alacaklarını dile getiren Altın, "Dünyada artık futbol değişti. Futbol tek taraflı oynanan bir oyun değil. Takım halinde, çift taraflı oynanan bir oyun. Hem defansif hem ofansif oynanıyor. Takım olarak birlikte hareket ettiğiniz sürece başarıyı yakalıyorsunuz. Biz de bu doğrultuda bir sistem oturttuk ve şükürler olsun başarılıyız. Bu sistem dahilinde çalışmamızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Ligde 13 maç daha oynayacaklarına işaret eden Altın, "Hedefe ulaşmak için 13 zor engelimiz var. Bu maçları kazasız sonuçlandırmak istiyoruz. Mutlu sona ulaşmak adına bu maçlardan iyi sonuçlar almamız lazım. Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, bu çıkışı sürdürerek inşallah mutlu sona ulaşırız" ifadesini kullandı.Altın, Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ile uzun yıllar beraber çalıştığını anlatarak, "Benim için bu maçın ayrı önemi var. 14 yıl beraber çalıştığım, benim ustam Güvenç Kurtar hocamla karşı karşıya geleceğiz. Ondan öğrendiklerimizi oyuncularıma empoze edeceğim ve onun takımını yenmek için mücadele edeceğiz. Bu, bana ayrı bir mutluluk ve heyecan veriyor" dedi. -

Kaynak: AA / Spor

Erhan Altın Samsunspor Nuri Asan Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title