Haberler

Samsunspor, 19 Mayıs Stadı'na Veda Ediyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Alima Yeni Malatyaspor maçında 19 Mayıs Stadı'na son kez çıkacak. Stat, maç sonrası TOKİ'ye devredilecek.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Alima Yeni Malatyaspor ile yarın oynayacağı maçla 19 Mayıs Stadı'nda son kez çıkacak.

Samsunspor'un 41 yıl önce 23 Şubat 1975 tarihinde Trabzonspor'a karşı yaptığı maçla hizmete açılan 16 bin 480 kişi kapasiteye sahip 19 Mayıs Stadı, son kez kırmızı-beyazlı takımın maçına ev sahipliği yapacak.

ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORDU

İsmini Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a geldiği tarih olan 19 Mayıs 1919'dan alan stat, futbol maçlarının yanı sıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) mezuniyet kutlamaları, konserler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyordu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye Tekkeköy ilçesinde yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni stadın 15 Ağustos tarihinde hizmete açılmasının ardından Samsunspor, yeni sezonda maçlarını burada oynayacak. 19 Mayıs Stadı ise TOKİ'ye devredilecek.

"VEDAYI TARAFTARLARLA YAPMAK İSTİYORUZ"

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Stadı'nda son maçlarını oynayacaklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon yeni stadımızda taraftarlarımızın önüne çıkacağız. Son maçta stadımıza Alima Yeni Malatyaspor galibiyetiyle veda etmek istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızı mutlaka bu maça davet ediyoruz. Çünkü 41 yıllık tarihinde bu statta bir çok sevinçler, hüzünler yaşadık. Önemli zaferlere imza attık ve önemli maçlar oynadık. Vedayı taraftarlarımızla yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Trabzonspor Samsunspor 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

SİNEM:

BU NE BE KÖY STADI GİİBİ

8
4
yanıtYanıtla
realist:

AKP orayı yandaşlarına peşkeş çekip AVM yappacak

5
4
yanıtYanıtla
Gökyüzü:

ATATÜRK, ÜN IZINI SILMEYE CALISANLAR COK AGIR BEDEL ÖDEYECEKLER

4
3
yanıtYanıtla
BİGALI:

Tokiye devretmekte neyin nesi bire gafiller bırakın da her türlü etnik kutlamalar ve o bölgenin gençligi gitsin orada her türlü sportif faaliyetlerinde bulunsun üstelik böyle yapılmış alanlara çok ihtiyacımız var birde avrupa kentlerine bakın ders alın.

5
2
yanıtYanıtla
Karadeniz Fırtınası:

Şehrin en güzel kupon arazilerine, Toki kondu! :)

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

biraz param var Toki ye vereceğim bana köyümde güzel bir Türbe yapsınlar.

2
0
yanıtYanıtla
81 61:

İnsanlar neyazıkki siyasi düşünceleri yüzünden yapılan hizmetleri bile çekemez oldular. Hizmet yaparsın bir dert yapmazsın bir dert işte benim ülkem.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title