Haberler

Samsunlu Dolmuşçu Orhan Gencebay'a Benzerliği ile Dikkat Çekiyor

Güncelleme:

Samsun'da ünlü sanatçı Orhan Gencebay'a benzerliğiyle dikkat çeken dolmuş şoförü Müslüm Keküllüoğlu, yolcuların ve vatandaşların büyük ilgisine maruz kalıyor.

Samsun'da hemşehrisi olan sanatçı Orhan Gencebay'a benzerliği ile dikkat çeken Müslüm Keküllüoğlu, tek amacının ünlü sanatçı ile tanışmak olduğunu söyledi.

OĞLUNA ORHAN İSMİNİ VERDİ

10 yıldır Samsun- Gaziosmanpaşa hattında dolmuş şoförlüğü yapan 32 yaşındaki Müslüm Keküllüoğlu, bir özelliğiyle diğer tüm dolmuş şoförlerinden ayrılıyor. Babası Müslüm Gürses hayranı olan ve kendisine ismi verilen Keküllüoğlu, babasının aksine Orhan Gencebay'a hayranlık duyuyor. Orhan Gencebay'a benzerliği ile yolcuların ve vatandaşların büyük ilgisine maruz kalan Keküllüoğlu, arabasının her yerini Orhan Gencebay resimleri ve sözleri ile donattı. Keküllüoğlu, 2 yaşındaki oğluna da Orhan ismini verdi.


"BENİ ORHAN GENCEBAY OLARAK TANIYORLAR"

En büyük hayalinin Orhan Gencebay ile tanışmak olduğunu dile getiren Keküllüoğlu, "Orhan Gencebay'ın hastasıyım. Arabam onun resimleri ve yazılarıyla dolu. Yolcular da beni artık Orhan Gencebay olarak tanıyor. Lakabımı da 'Gencebay' olarak koydular. Vatandaşların çoğu beni Orhan Gencebay'ın yeğeni zannediyor. İnandıramıyorum. Bazıları da 'kimliğine bakalım' diyor. Bazıları da fotoğraf çektirmek istiyor. İşi bayağı abartıp imzalı fotoğraflar bile isteyenler oldu. Sayın Gencebay ile bir akrabalığım yok ama kendisini çok seviyorum. Bu zamana kadar görüşmek hiç nasip olmadı ama çok görüşmek istiyorum" dedi.


"ORHAN GENCEBAY'A BENZERLİĞİMİ BİR YOLCU FARK ETTİ"

Gencebay'a benzerliğini bir yolcu sayesinde fark ettiğini belirten Müslüm Keküllüoğlu, "Orhan Gencebay sevgisi çocukluktan geliyor. Bütün kasetleri ve filmleri bende var. Bir gün bir yolcu arabama bindi. O zaman bende bıyık da yoktu, saçlarım da Orhan Gencebay gibi değildi. Bana, 'saçlarını ve bıyıklarını uzat aynı ona benziyorsun' dedi. Ben de dediğini yaptım ve çok büyük bir ilgi aldım. Arabama binen bütün yolcular, 'Gencebay ağabey nasılsın?' diyorlar. Artık işi şakaya getirdim. Orhan Gencebay benim amcam diyorum. Dolmuşa ilk kez binenler ve beni ilk kez görenler şaşırıyorlar. Kendi aralarında konuşuyorlar. Alışveriş merkezlerine gittiğim zaman yanıma koşan insanlar bile oluyor. Eşim bu durumdan hiç memnun değil. Hatta 1-2 defa 'saçını bıyığını keserim' dediği bile oldu. 'Bunaldım' dedi. 'İnsanlar Orhan Gencebay senmişsin gibi peşine koşuyorlar' dedi" diye konuştu.


"ARABADAKİ ORHAN GENCEBAY YAZILARI YÜZÜNDEN CEZA ALDIM"

Sesinin Orhan Gencebay'a benzemediğini belirten Keküllüoğlu, "Sesim de Orhan Gencebay'a benzese artık mahvolduk. Zaten herkes neredeyse peşimde. Yeri gelince insan bazen bunalıyor. Artık bazı insanlara anlatamıyorum. Ailemle gezemez oldum. O duruma da gelmiş olduk bir nebze. Arabamda yazılı olan Orhan Gencebay sözleri yüzünden ceza yedim. Ticari araçta yazılar reklama girdiği için ceza kestiler. Buna rağmen vazgeçmedim. Sevdiğim için cezaya da razıyım. Yazıları söktük, tekrardan bir daha yazdırdık. Orhan Gencebay için her şeye değer. Tek bir isteğim var, o da Orhan Gencebay ile görüşmek. Onun elini öpmek. Yan yana gelsem, bir fotoğraf alsam yeter. Ama görüştüğüm zaman kendisiyle görüşebilir miyim ağlar mıyım bilemiyorum" şeklinde konuştu.


Dolmuş durağında simsarlık yapan işçiler de Keküllüoğlu'na insanların büyük bir ilgi gösterdiğini ve kendilerine Orhan Gencebay'ın arabasının hangisi olduğunu sorduklarını ifade ettiler.

Müslüm Keküllüoğlu'nun tek isteği benzerliğiyle dikkat çektiği büyük sanatçı Orhan Gencebay ile bir kez olsun bir araya gelebilmek.





Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Gencebay Müslüm Gürses Gaziosmanpaşa Samsun Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Emre yılmaz:

Sizede haber lazım orhan Gencebay ın yanından bile geçmz

23
0
yanıtYanıtla
...:

Vllaa ben daha çok benziyorumdur bu kız halimle

20
0
yanıtYanıtla
YİĞİDO:

Aradaki yedi farkı buldum hatta aştım ikiye katladım :D

10
0
yanıtYanıtla
Bingöllü:

Yoo hiç benzemiyor...

10
0
yanıtYanıtla
osman koyunMobil-ANDROID:

Samsunmu iyyyyy

7
2
yanıtYanıtla
aa:

pablo escobara daha çok benziyor

9
0
yanıtYanıtla
HEY ALLAHIM:

la bi gidin olüm yaaa :))) ben de başlığa bakıp birine benzetmeye çalışıyorum. meğer kime benziyormuş tısssss, ne alaka yav :))))))))))))))

8
0
yanıtYanıtla
King Mobil-ANDROID:

uzaktan yakından alakası yok

8
0
yanıtYanıtla
Osmanli TorunuMobil-IOS:

Bi gözunü yum digerinide hafif kapa belki ozaman benzersin

7
0
yanıtYanıtla
Türkün gücünü göreceksiniz:

Evet iki gozu bir burnu var ayni orhan gencebay...

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title