Haberler

    Samsung, Z1'in Altın Versiyonunu Çıkaracak

    Tizen'li telefonun satış başarısından sonra Samsung kararını verdi.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Koreli şirketin Tizen işletim sistemini kullanan ilk telefonu Z1, 6 aydan daha az sürede 1 milyon ünite satmayı başardı. Beklentilerin üstüne çıkan satış performansından sonra Samsung bu durumu altın Z1 ile kutlamayı planlıyor. Bu yeni model için kesin bir çıkış tarihi verilmemiş, ama önümüzdeki aylarda raflardaki yerini alması bekleniyor.


    Yeni bir işletim sisteminin Android ve iOS'la rekabet etmesi zor, ama imkansız değil. Tüm bunlara rağmen Samsung, Tizen işletim sistemini geliştirmekte ve yaymakta kararlı. Bunu ise ucuz fiyatla farklı pazarlarda satışa çıkararak yapıyor. Samsung Z1 Hindistan'da 95 dolardan satışa çıktı ve bir hayli ilgi gördü. Z1 ucuz fiyatına rağmen iyi bir performans sunuyor.


    1 milyon satış Google veya Apple için endişe edilecek bir rakam değil, fakat ilk nesil bir cihaz için gerçekten sağlam bir başarı. Samsung, altın sürümle satışları biraz daha arttırabilir. Z1 altın modelinde donanımsal olarak herhangi bir değişiklik yok, fakat içinde ücretsiz olarak bazı uygulamalar olacak.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title