Haberler

    Samsung, Yeni Bir Seri Başlatıyor

    Samsung SM-E500F model numarasını taşıyan akıllı telefon, Zauba'nın bilgi bankasında tespit edildi.

    Furkan Yaldız - -

    Metal gövdeli akıllı telefon serisi Galaxy A'yı tüketicilerin beğenisine sunmaya başlayan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir seri daha başlatmayı planlıyor. Önümüzdeki yıl için akıllı telefon duyurularını azaltmayı düşünen Samsung, aynı zamanda her model için farklı bir isim bulma derdine de son vermek istiyor. Gelen yeni bilgilere göre Samsung, Galaxy E serisi üzerinde çalışıyor olabilir.


    Test amaçlı gönderilen Samsung SM-E500F model numarasını taşıyan akıllı telefonun, Zauba adlı Hindistan merkezli bir ithalat ve ihracat şirketinin bilgi bankasında tespit edilmesi üzerine bu teori ortaya atıldı. Bu yüzden SM-E500F model numaralı akıllı telefonun Galaxy E serisinin ilk üyesi olabileceği tahmin ediliyor. SM-A500'ün Galaxy A500 olarak duyurulmasından dolayı SM-E500F'nin de Galaxy E500 ya da Galaxy E5 adını alabilme ihtimali de bulunuyor.


    Öte yandan söz konusu akıllı telefonun teknik detayları henüz bilinmiyor. İlerleyen haftalarda özelliklerinin de ortaya çıkması bekleniyor.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title