Haberler

    Samsung'un Yeni Mağazası Tüketicileri Cezbediyor

    Samsung'un Çin'de açtığı Galaxy Lifestyle Store isimli mağaza diğerlerinden biraz farklı.

    Emre Çetinkaya - -

    Apple'ın dünyanın dört bir yanında açtığı Apple Store'lar hemen her açıdan diğer mağazalardan ayrılıyorlar. Bunun yanında mesela Samsung'un mağazaları için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Ancak görünüşe göre Samsung da bu konuda bazı adımlar atmaya başladı.


    Samsung bugün Çin'in başkenti Pekin'de Galaxy Lifestyle Store isimli bir mağaza açtı. Bu mağazanın tüketicilere 'eşsiz bir deneyim' yaşatmak için tasarlandığı söyleniyor. Bu konuda bir açıklama yapan Samsung'un Küresel Pazarlama, IT ve Mobil Bölümü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Younghee Lee, "Bu sadece bir perakende mağazası değil, bu beraber takılabileceğiniz, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ve özel içeriklere erişebileceğiniz bir mağaza" dedi.



    Belirtilene göre bu mağaza beş ayrı bölümden oluşuyor. Bunlar; Ürün Deneyimi Alanı, Galaxy Lab, Galaxy Müzik, Galaxy Aksesuar ve Danışma alanları.


    Müşteriler mağaza içerisinde isterlerse özel kulaklıklardan müzik dinleyebilecek, isterlerse Galaxy Tab S üzerinden dergi okuyabilecek ya da bir Galaxy Note 4 satın alırken ücretsiz kahve içebilecekler.


    Samsung'un pazar payı anlamında Çin'de lider olmadığını biliyoruz. Belki bu tarz mağazalar ilerleyen yıllarda ülkede Samsung'un pazar payını arttırmasına yardımcı olabilir. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Emre Çetinkaya Samsung Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title