Haberler

Samsung'un Kapaklı Telefonu Golden 3'den Yeni Haberler

Daha önceki haberimizde Galaxy Golden 3 olarak adlandırılacağı söylenen Samsung'un kapaklı akıllı telefonu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Samsung-Galaxy-Golden

Daha önceki de Galaxy Golden 3 olarak adlandırılacağı söylenen Samsung'un kapaklı akıllı telefonu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Öncelikle Galaxy Golden 3 olarak adlandırılmayacağı açıklanan telefonun şimdilik SM-W2016 model numarasına sahip olacağı ifade edildi. Cihazda iki adet 1280×720 piksel çözünürlüğe ve 3,9 inç büyüklüğe sahip Super AMOLED ekran yer alacak. Cihazda ayrıca T9 klavye bulunmakta ve önünde 5 megapiksel arka tarafında da 16 megapiksel kamera bulunmakta.

Gücünü 8 çekirdekli 64 bit Exynos 7420 işlemciden alacak olan telefon  3 GB ram ve 64 GB dahili depolama alanıyla gelecek. Cihazın ne zaman piyasa sürüleceği ve fiyatı için şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Kapaklı Samsung Teknoloji Haberler

500

Yorumlar (1)

Bir Dost:

Ey telefon üreticileri duyun artık sesimizi. Yeni modeller fazla ilgimizi çekmiyor. Batarya kapasitesini arttırın yeter. Büyük ince olması önemli değil, önemli olan tam kullanımda 3-4 gün yetecek bir batarya sahip olması. Varsın kalın olsun razıyız buna

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title