Haberler

Samsung 'Un Amiral Gemileri Türkiye'de Satışa Sunuldu

Samsung'un 2 hafta önce tanıttığı yeni telefon modelleri Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5'in Türkiye tanıtımı gerçekleştirildi.

Samsung'un 2 hafta önce tanıttığı yeni telefon modelleri Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5'in Türkiye tanıtımı gerçekleştirildi.

Samsung'un yenim amiral gemileri Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ve Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza'nın katıldığı toplantıyla Türkiye pazarına sunuldu. Türkiye'deki tüketicilerin beğenisine sunulan Samsung Galaxy Note 5'in tavsiye edilen satış fiyatı 2.699 TL oldu.

Samsung Galaxy S6 Edge+ ise 3.099 TL'lik tavsiye edilen satış fiyatı ile piyasaya sunuldu. Her iki model de 32 GB depolama seçenekleriyle kullanıcılarla buluşurken, öncelikli olarak siyah ve altın renklerle raflardaki yerini aldı.

Kavisli 5.7 inçlik Quad HD Super AMOLED ekranı bulunan Galaxy S6 Edge+, yeni "kavisli yan ekran uygulamaları" ve "kişisel kavisli yan ekran" özellikleri ile dikkat çekiyor. Galaxy Note 5'te yer alan 5. nesil S Pen ise yeni özel tıklama mekanizmasıyla tek bir tıkla yerinden çıkarılabiliyor. Ekran kapalı olduğunda, kullanıcılar telefonun kilidini açmadan herhangi bir bilgiyi ya da fikirlerini not alabiliyor.

"Dünya ile aynı anda Türkiye'ye sunduk"

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, "Samsung olarak Türkiye'deki kullanıcıların da ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündüğümüz geniş ekranlı akıllı telefonlar ile daha iyi kullanıcı deneyimi sunuyoruz. Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 dünya ile aynı anda Türk tüketicilerle buluştu" dedi.

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza ise Türkiye'deki kullanım alışkanlıklarını dikkatle takip ederek en uygun ürünlerin dünya ile aynı anda piyasada olması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Samsung Galaxy S6 Edge+ 3.099 TL

Samsung Galaxy Note 5 2.699 TL'lik fiyatlarla satışa sunuldu.

http://www.teknotalk.com/samsung-un-amiral-gemileri-turkiyede-satisa-sunuldu-41207/

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Samsung Galaxy Galaxy Note Samsung Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title