Haberler

    Samsung, Selfie Rekoru Kırdı, Guinness Rekorlar Kitabı'na Girdi

    Samsung, Güney Afrika'da dünya selfie rekoru denemesi yaptı.

    Emre Çetinkaya - -

    Selfie ya da Türkçe ismiyle özçekim hayatımızın artık bir parçası. İnsanlar hayatlarının hemen her anını artık selfie çekerek ölümsüzleştirmeyi tercih ediyorlar. Bu durum tabii ki akıllı telefon üreticilerinin de dikkatini çekti. Bu yönde çalışmalarını yürüten firmalar son zamanlarda bu alandaki ilginç rekorlarla gündeme geliyor.


    Bu anlamda son olarak Nokia, Lumia 730 ile dünyanın en kalabalık özçekimini çekmişti. Şimdi ise Samsung, Güney Afrika'da ilginç bir rekor denemesine girişti. Güney Afrika'nın iki başkenti Johannesburg ve Cape Town'a kurulan selfie platformlarında insanlardan, Galaxy A serisine mensup Galaxy A5 ve A3 ile selfie çekmeleri istendi.


    Bu şekilde sadece bir gün içinde toplamda 12.803 adet selfie çekildi ve Samsung bu alanda adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırmayı başardı. Öte yandan Samsung'un bu yeni cihazları Galaxy S5 ve A3 yakın zamanda ülkemizde de satışa sunuldu.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Güney Afrika Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title