Haberler

Samsung Reklamında Yine Apple Esintileri

Chris Paul-samsung-galaxy-s6-apple-watch

Teknoloji devlerinden biri olan Samsung, yaptığı Samsung Galaxy S6 reklamında yanlışlıkla Apple'a yer verdi.

Daha önceleri de Samsung, yaptığı reklamlarda Apple'a bilerek farklı ve olumsuz açılarda yer veriyordu, ancak bu sefer öyle olmadı. Dünyanın en iyi basketbol takımlarından NBA Los Angeles Clippers'ın takım kaptanı Chris Paul ile hayranlarını Samsung Galaxy S6 kullanmaya teşvik eden fotoğraf çekimi reklamı için anlaştılar. Teklifi kabul eden Chris Paul çektiği Samsung Galaxy S6 Kullanım fotoğrafında Apple'ın akıllı ve en pahalı saati olan Apple Watch'a da yer verdi.

Afrika yolcuğu sırasında elinde görünen Samsung Galaxy S6 fotoğraf çekindi ve fotoğrafıüzerinden paylaştı. Ancak fotoğrafta bir detay vardı. Koldundaki Apple Watch!

Konu ile alakalı Samgung'tan veya Chris Paul'dan bir açıklama gelmese de Samgung'un bu reklam anlaşmasında biraz çuvalladığını anlayabiliyoruz. İşte Clippers yıldızı ve takım kaptanı Chris Paul'un Galaxy S6 ile fotoğraf çekinirken gizleyemediği Apple Watch'lı fotoğrafı:

LA Clippers (@laclippers) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (28 Tem 2015, 12: 31 PDT)

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Samsung Galaxy Chris Paul Samsung Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title