Haberler

    Samsung Galaxy S8 Nasıl Olacak?

    Akıllı telefonların gelecekte gündemde kalabilmeleri için dikkat çekecek yeni şeyler bulmaları gerekiyor.

    Akıllı telefonların gelecekte gündemde kalabilmeleri için dikkat çekecek yeni şeyler bulmaları gerekiyor. Peki Samsung'un bir sonraki amiral gemisi, hangi yenilikleriyle ilgimizi çekmeye çalışacak? Yeni dedikodulara göre artık ayırt edemediğimiz piksellerini, biraz daha küçülterek.

    Samsung haberleriyle tanınan hayran sitesi Sammobile.com'a göre Galaxy S8, 5,5 inç'lik "4K Ultra High Definition" ekranla gelecek. Bu ekran, normal kullanımda QHD'ye kıyasla belki büyük bir fark sunmayacak ancak sanal gerçeklik cihazlarıyla birlikte kullanıldığında fark oluşturabilir. Samsung, inç başına piksel oranı 806ppi'ye ulaşan 5,5 inç'lik 4K UHD ekranını SID 2016 etkinliğinde gösterdiğinden analistler, bu ekranın Galaxy S8'e yetişebileceğine inanıyorlar.

    Sammobile, Samsung'un ekran çözünürlüğünü iki senede bir yükselttiğine de dikkat çekiyor. Samsung'un zaten oldukça yüksek olan ekran çözünürlüğünü durmadan yükseltecek olması akla pek yatkın görünmese de, firmanın şimdiye kadar gerçekten de iki senede bir çözünürlüğü yükselttiği doğru. Galaxy S3'ün HD ekranla geldiğini, Galaxy S4 ve S5'in Full HD çözünürlük sunarken S6 ve S7'nin Quad HD'ye geçiş yaptığını Samsung'un telefonlarını takip edenler bilirler. Yani tarih kendini tekrarlarsa, Galaxy S8'de 4K ekranla karşılaşabiliriz.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Samsung Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title