Haberler

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'yi Tanıttı

Güncelleme:

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'yi tanıttı. Dünya üzerinde milyonlarca kişi Samsung'un yeni cihazını bekliyordu.

Samsung yeni telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'yi tanıttı. Dünya üzerinde milyonlarca kişi bu telefonları bekliyordu.

EŞSİZ GÖRÜNTÜ KALİTESİ

Samsung Galaxy S6'da Exynos 7420 çipsetli 4 çekirdekli 1.3 GHz Cortex-A53 ve 4 çekirdekli 1.9 GHz Cortex-A57 işlemci kullanılacak. Yeni Exynos 7420'nin yapılan Benchmark testlerinde Snapdragon 810'dan biraz daha hızlı olduğu belirtmekte fayda var.

Ekran bölümünde ise Samsung yine 5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana Galaxy S6'da yer verecek. 587 PPI değerli bu ekran eşsiz bir görüntü kalitesine sahip olacak.

Galaxy S6'nın en çok merak edilen özelliği ise kamerası. Samsung yeni amiral gemisinde 20 Megapiksel çözünürlükte bir kameraya yer verecek. Bu kameranın daha kaliteli fotoğraflar çekebilmek için diyafram açıklığının düşük olması bekleniyor. Cihazın ön kamerasının ise 5 Megapiksel olacağı tahmin ediliyor.

METAL KASA İLE GELECEK

Tasarım konusunda ise Samsung bu yıl çok iddialı. Galaxy S6'nın tanıtımından önce yayımlanan videolar cihazın tamamen metal bir kasaya sahip olacağını bizlere göstermişti. Bize göre de Galaxy S6 tamamen metal kasaya sahip olacak ancak tasarımsal açıdan fazla yenilik sunmayıp Galaxy S5'e benzeyecek.

Galaxy S6'nın yanında ayrıca her iki kenarı kıvrımlı ekrana sahip Galaxy S6 Edge'in tanıtılması bekleniyor. Galaxy S6 Edge'in teknik özelliklerinin Galaxy S6 ile aynı olması bekleniyor.


Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Samsung Galaxy Samsung Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (119)

sungur:

geçinemiyorum deyip bu telefonu alacak binlerce insanın olduğu ülke neresidir? tabii ki Türkiye

46
1
yanıtYanıtla
SMobil-IOS:

Önce karnınızı doyurun 3 . ülkesi Türkiye

30
5
yanıtYanıtla
vatsnmobilWeb@haberler.com:

Yerli malı vestel alacam daha ucuz en azında para türkiyede kalîr kaç vatandas vestelde ekmek yiyor

29
2
yanıtYanıtla
nerdemobilWeb@haberler.com:

Kosun hemen alin Ozenti milletin koyunlari

21
9
yanıtYanıtla
okanMobil-ANDROID:

arkadas millet asgari ucretle calisiyr ellerinde 2 binlik tel.

27
1
yanıtYanıtla
BÜYÜK ALTAY:

BENCE SAMSUNG 7. 5 çıkcak onu bekleyelimBENCE IPONE 7. 5 çıkcak onu bekleyelim. YADA seçim öncesitayyiple konuştum akp ye oy atana bedava hatice (htc) dagıtcakmış ilgilenenlere. şahsen rüşvetsiz CHP diyorum

9
18
yanıtYanıtla
siyah kalem:

bumu yani tanıtım videosu. ekrana dokununca bulut çıkıyor :))))

18
8
yanıtYanıtla
BÜYÜK ALTAY:

çok sevindik bizde onu bekliyorduk millet olarak aptal olduğumuzdan. 9 ay askeri ücretimizle aç gezip o telefonu alırız :)ilk çıkan samsung telefonum var yetiyo. bizi kazıklıyorlar uyanın artık

22
2
yanıtYanıtla
Gakgoş23:

Apple ile rekabet etmeye cüret edene kadar kendi tarzın kendi çizgin olacak. İphone 6 birebir taklit edilmiş.

8
13
yanıtYanıtla
ulkucumobilWeb@haberler.com:

Milyonlar bunu bekliyormus ac karinlarini doyurdularda is bu telefona kaldi zaten millet ne cekiyorss bu teknoloji hastaligi yuzunden cekiyor

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title