Haberler

    Samsung Galaxy S6 Edge+'ın 4k Video Konser Performansı

    Kurtalan Ekspres'i bir de 3840x2160 çözünürlüklü olarak izleyin.

    Mahmut Saral - -

    Samsung'un güncel telefon modellerinden Galaxy S6 Edge+, 16MP değerde ana kameraya sahip. Oldukça hızlı odaklama yapabilen ve birçok farklı çekim modu bulunan ana kamera, aynı zamanda 1080p 60FPS video ve 4K video gibi çekim özelliklerine de sahip. Exynos 7420 çipsetli telefonun incelemesiyle yakında karşınızda olacağız. Ama şimdi, bir örnek video sunuyoruz sizlere.


    Hatırlarsanız ilk nesil 4K çekim özelliği bulunan telefonlar, 4K video çekmeye başladıktan birkaç dakika sonra aşırı ısınmalar yaşıyordu. 4K video desteği sunan yeni modeller ise, ilk nesle kıyasla daha başarılı. Samsung, S6 Edge+'ın 4K video çekim modunu 5 dakika ile sınırlandırmış ve biz de bu 5 dakikalık süreçte, bir konser kaydı hazırladık.


    İşte karşınızda Barış Manço ve Kurtalan Ekspres'in en önemli şarkılarından Dönence'nin 5 dakikalık performans videosu. Videoyu karanlık bir ortamda, yalnızca sahneye vuran spot ışıkları eşliğinde çektiğimizi ve flash ışığı kullanmadığımızı belirtelim.


    Eğer sahne ışıkları daha fazlayken çekilen 1080p 60FPS değerdeki örnek videolara göz atmak isterseniz de buraya tıklayın. Böylece gece çekimleri konusunda daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz. S6 ile S6 Edge+'ta aynı kamera kullanılıyor diyebiliriz.



    Eğer video penceresini göremiyorsanız tıklayın.


    İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Samsung Galaxy Mahmut Saral Kurtalan Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title